2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 37 پست

عزیزم به هیچ عنوان این مطلب رو الان و بعدها به هیچ کسی عنوان نکن پای چند خانواده درمیونه دلیلی نداره که به خاطر عشقت تو زندگی این خانواده ها و خودت خلل ایجاد کنی شما حتما نیاز به مشاوره داری درضمن اگر خدا صلاح میدونست حتما این ازدواج رو برات رقم میزد همسرتم گناهی نکرده که همسرت شده اونم نیاز به عشق و عاطفه همسرش داره کاری نکن که بعدها پشیمون بشی به خاطر رابطه ای که هشت ساله تموم شده با این روند که داری پیش میری فردا میگی ای دل غافل همسرم به خاطر بی توجهی من از دستم رفت اگر نمیخواستیش نباید به هر نحوی باهاش ازدواج میکردی حالا که این اقا نصیب شما شده بهتره تعهد و جایگزین عشق کنی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
واقعا شرایط سختیه فقط یه چی رو بهت میگم عشق از دور قشنگتر از زمانیه که به وصال میرسی زمانی ...

میدونم عشقی که بهم نمیرسن ماندگارتره اما یه حسرت بزرگ باهاشه همیشه ،،من نمیخوام با دیدن اون زندگیم خراب کنم حتی اگه ببینمشم مثل یه غریبه صددرصد باهاش رفتار میکنم هیچ وقت نمیزارم کسی بفهمه هنوز فراموشش نکردم 

فقط نمیدونم وقتایی که خودم تنهام چیکار کنم بغض دیوونه ام میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه چیز میتونم بگم که عشق هیچوقت کمرنگ یا فراموش نمیشه شماام نباید وقتی عاشق کسی بودی ازدواج میک ...

چند روز پیش یکی تاپیک زده بود 

شوهرشو نمیخواد ‌و دلش میخواد برگرده به دوست پسرش  چون دوست داشتن همو.

من میگم تنهایی بهتره تااینکه آدم‌اشتباهی ازدواج کنه

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
میدونم عشقی که بهم نمیرسن ماندگارتره اما یه حسرت بزرگ باهاشه همیشه ،،من نمیخوام با دیدن اون زندگیم خ ...

یه کاغذ بردار تمام خوبیای شوهرتو بنویس تمام چیزایی که تو زندگی نگهت داشته میبینی خیلیم ضرر نکردی

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
عزیزم به هیچ عنوان این مطلب رو الان و بعدها به هیچ کسی عنوان نکن پای چند خانواده درمیونه دلیلی نداره ...

عزیز من نگفتم به شوهرم بی توجه ام برعکس چون از اول گفتم دوست ندارم بیشتر از هر زن دیگه ای بهش نزدیکم ،هیچ کمبودی تو زندگیمون وجود نداره خیلی بهتر از زوج های دیگه میتونیم مشکلات عادی زندگیمون حل کنیم ،

چرا فکر میکنید اگه یه نفر تو قلبش یکی دیگ باشه نمیتونه زن یا شوهر خوبی باشه وداره در حق شریک زندگیش ظلم میکنه شاید از درون داره خودشو میخوره اما از بیرون جوری رفتار میکنه که همه حسرت زندگیش دارن

این مواردی که من گفتم اطرافیان خبر داشتن ومشکلی از این بابت نبود ولی نمی‌دونم به خود بچه هم گفتن یان ...

هاااا رحم اجاره ای ؟؟

بچه ؟😕

فکر کنم تاپیک اشتباه امدی

یه کاغذ بردار تمام خوبیای شوهرتو بنویس تمام چیزایی که تو زندگی نگهت داشته میبینی خیلیم ضرر نکرد ...

نمیتونم تمام داستان زندگیم بگم اما من به خاطر شوهرم از عشقم از خانوادم از درس و خیلی چیزهای دیگ دست کشیدم تا یه وقت حس نکنه چیزیو بیشتر از اون دوست دارم ،زندگیم اینقدر سختی از لحاظ مالی و تنهایی با بچه کوچیک تو شهر غریب زندگی کردن هست که هر کس ازش بدونه بدون دلیل میگه چطور میتونی همه تحمل کنی 

اما باز سیع میکنم هیچی نگم میگم همه از این مشکلات دارن ،نا راضیم نیستم از اینکه به عشقم نرسیدم 

الان اگه این تاپیک زدم چون نمیدونستم چطوری فرداشب برم جشن نامزدی عشقم