2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 37 پست
چطوری بهش بگم ،دو روز دیگ جشن دارن همه فامیل دعوت کردم به منم گفته حتما باید باشم  میترسم بگم ...

فقط به نظرت اون اقا فراموشت کرده یا نه هنوز توی ذهنشی ؟؟؟ اگه فکر میکنی فراموشت کرده رفت و امدتو قطع کن به زندگیت برس اما اگه مطمین نیستی بهتره از فامیلتون بره بیرون 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب فکر کردن بهش خودتو عذاب میدی سرنوشت و نمیشه تغییر داد    

آره نمیشه اما با اینکه این همه سال ندیدمش اصلا ازش خبر نداشتم همیشه بهش فکر میکردم الان چطوری میتونم تحمل کنم همیشه جلو چشمم باشه و خودمو خوشبخت نشون بدم

چقدر عجیب..هشت ساله ندیدی و هنوز عاشقی..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

نگوشماهم باخودت کناربیا،دخترعموت نباید بخاطرشما نامزدیش بهم بخوره،چون مطمئناکسی که میگی عین خواهرته نمیاد بگه بخاطر اینکه عشق دخترعموم بود نامزدیمو بهم زدم واینطوری اسم خودش الکی سرزبونامیفته ومردم براش حرف درمیارن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
فقط به نظرت اون اقا فراموشت کرده یا نه هنوز توی ذهنشی ؟؟؟

فکر نکنم فراموش کرده باشه،همیشه از دور مواطبم بودحتی چند سال بعد ازدواجم  ، مثل روزی که داداشم فوت کرد تا یه هفته در خونه بابام بود  ،چند بار دیگ تو سختترین شرایط زندگیم از دور دیدمش اما اصلا نزدیک نیومد

چقدر عجیب..هشت ساله ندیدی و هنوز عاشقی..

کجاش عجیبه مگه عشق فقط اینه که هرروز ببینیش یا باهاش حرف بزنی ؟

اتفاقا از وقتی ازش دور شدم ببشتر عاشقش شدم

کجاش عجیبه مگه عشق فقط اینه که هرروز ببینیش یا باهاش حرف بزنی ؟ اتفاقا از وقتی ازش دور شدم ببشتر عا ...

شوهرت چی دوسش داری

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نگوشماهم باخودت کناربیا،دخترعموت نباید بخاطرشما نامزدیش بهم بخوره،چون مطمئناکسی که میگی عین خواهرته ...

نمیخوام بهش بگم ،اما میترسم یکی بشناسش بعد باید چیکار کنم محاله بابام ببینه و نشناسه 

اگه نشناسن چطوری باهاش رفت و آمد داشته باشم چیکار کنم که بقیه نفهمن

فکر نکنم فراموش کرده باشه،همیشه از دور مواطبم بودحتی چند سال بعد ازدواجم  ، مثل روزی که داداشم ...

واقعا شرایط سختیه فقط یه چی رو بهت میگم عشق از دور قشنگتر از زمانیه که به وصال میرسی زمانی که با کسی که دوستش داری میری زیر یه سقف میبینی زندگی همه اش خوشی نیست عشقت سر چند ماه برات میشه عین بقیه توی روزمرگیهات گم میشه تازه حقیقی میبینیش میفهمی صد. درصد با اون شاهزاده توی ذهنت فرق داره بچسب به زندگیت مدتها پیش باید فراموشش میکردی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
نمیخوام بهش بگم ،اما میترسم یکی بشناسش بعد باید چیکار کنم محاله بابام ببینه و نشناسه  اگه نشنا ...

با بابات حرف بزن بگو‌ چیزی نگه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
شوهرت چی دوسش داری

اطرافیانم که همه حسودیشون میشه به زندگیمون همه بهمون میگن عاشق ترین زوج فامیل هستیم ،هیچیم برای شوهرم کم نزاشتم  فقط خودمو عذاب میدم