2777
2789
عنوان

خانمهایی که رانندگی بلدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست

اولا که پاتو یهو از رو کلاج نکش و یهوبعدش شروع نکن گاز دادن چون ماشین هق هق میزنه یا یهو شتاب میگیره به جلو یه تکونی داره شاید تجربه ش کرده باشی... آروم آروم پاتو از رو کلاج بردار آخرای برداشتنت بود شرو کن آروم گازو فشار دادن ک دیگ اون هق هقه و تکونه نباشه ماشین نرم به مسیر خودش ادامه میده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل ازینکه بخوای دنده رو زیاد کنی اول باید سرعتتو زیاد کنی پس پاتو میذاری روی گاز ماشینت که صدا داد پاتو بذار روی کلاج و دنده رو یکی اضافه کن بعد اگه دیدی جلو تر مثلا ترافیک هست از همون دور تر پاتو از روی گاز بردار تا سرعت کم بشه برای پایین آوردن دنده راحت باشی.ولی اگه یهو مثلا دنده3 هستی و یه ماشین میاد جلوت سریع پاتو بذار روی کلاج وبلافاصله روی ترمز بعد دنده یک رو بزن تا بتونی حرکتت رو ادامه بدی.اینم کنترلش

چرا شما آقایون حتما باید در مورد رانندگی خانما اینجوری نظر بدین؟؟؟؟؟؟ کاش همشهری بودیم کورس میذاشتی ...

ای کاش با پرایدم بنز رو می گیرم آوانس هم میدم با  دنده عقب مسابقه هم میدم

ای کاش با پرایدم بنز رو می گیرم آوانس هم میدم با  دنده عقب مسابقه هم میدم

آخه یه چیزی بگو شدنی باشه

راستی پراید مکه کلا سرعت ۱۴۰ داره؟؟؟😂😂😂😂

حالا جدی به سن قانونی رسیدی که گواهینامه بگیری؟

منتظر اتفاقات خوبم 

من قبل از اینکه گواهی نامه بگیرم (۱۷ سالم بود) ماشین سوار میشدم بدون ترس ،پراید پیکان و وانت و پژو و نیسان .

در حین گواهی نامه گرفتن یه بار دنده عقب میرفتم با پیکان زدم به پراید همسایمون ،فقط یه کوچولو سپرش رفت تو ،از همون موقع ترسیدم و دیگه ننشستم پشت فرمون یا اگرم با اسرار شوهرم نشستم با ترس و لرز بود .اما شوهرم هی جاهای مختلف نگه میداشت و مجبورم میکرد بشینم و یا جایی میخواستم برم منو نمیبرد و میگفت خودت ماشین و بردار و برو تا بالاخره ترسم ریخت .الانم به لطف اون عاااالی شدم و از صد تا مرد بهتر میرونم.