2777
2789
عنوان

خانمهایی که رانندگی بلدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست
ای کاش با پرایدم بنز رو می گیرم آوانس هم میدم با  دنده عقب مسابقه هم میدم

جدی جدی پراید فقط آمپرش تا ۱۸۰ داره یه چیزی بگو شدنی باشه 

اونوقت لحظه با ۲۰۰ تا رفت چیکار میکنی؟ پرواز میکنی لابد 

منتظر اتفاقات خوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ماری عزیز مشکلت فقط تو کاربرد کلاجه؟؟؟

از کلاج برای عوض کردن دنده استفاده میکنی و برای ایست کامل

از ابتدا که سوار ماشین میشی و دنده خلاصه، برای اینکه حرکت کنی باید دنده رو یک کنی، پس پاتو میذاری روکلاج و تا ته فشار میدی بعدیواش یواش یکم کلاجو میاری بالا همزمان گازو آروم آروم فشار میدی حرکت ماشینو که احساس کردی ، اون وقت کامل پاتو از رو کلاج برمیداری و به حرکت ادامه میدی

اگه جاده خلوت بود و احتیاج داشتی سرعتو بیشتر کنی، یکم گاز میدی وقتی آمپر به سه هزار میرسه و صدای ماشین عوض میشه، اون موقع پاتو از رو گاز برمیداری ودوباره کلاجو تا آخر فشار میدی و دنده رو دو میکنی و این کارو برای دنده های سه و چهار و پنجم انجام میدی

هر موقع لازم بود سرعتو کم کنی پاتو از رو گاز بر میداریم و سرعت آروم آروم کم میشه و اگه خاستی زودتر سرعتت کم شه ترمز رو آروم فشار میدی ( اگه یدفه ترمز بگیری ماشین میپره جلو) وقتی ترعتت به حدی رسید که نیاز بود دنده رو کم کنی دوباره کلاجو تا ته میگیری و دعده رو کم میگیری

برای ایست کامل هم پاتو رو ترمز بذار سرعت چه کم میشه کلاجو بگیر و دنده رو کم کن بازم سرعت کمتر میشه و با گرفتن کلاج دنده رو عوض کن تا وقتی که به دنده یک برسی و همونطور که کلاجو گرفتی ترمزم بگیر تا ماشین کاملا توقف کنه

عزیزم وقتی کسی نیست که کنارش تمرین کنی تو. ماشین بشین بدون اینکه ماشینو روشن کنی با ابعاد ماشین آشنا شو و توذهنت عوض کردن دنده و کلاج گرفتنو و گاز گرفتنو و حتی مراحل استارت ماشین تصور کن و‌مرور کن، این روشم خیلی تاثیر داره

امیدوارم موفق باشی

کلاجم چه برای عوض کردن دنده و چه برای توقف همیشه باید تا آخر فشار بدی و ضمن کلاج گرفتن هرگز گاز نده

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
ببین ماری عزیز مشکلت فقط تو کاربرد کلاجه؟؟؟ از کلاج برای عوض کردن دنده استفاده میکنی و برای ایست کا ...

واقعا ازت ممنونم خدا خیرت بده که وقت گذاشتی و این همه رو تایپ کردی. دوست داشتم همین نکته ها رو بدونم. چون از وقتی گواهینامه گرفتم ماشین نبوده که بخوام تمرین کنم. بازم متشکرم دوست عزیز🤗🤗

واقعا ازت ممنونم خدا خیرت بده که وقت گذاشتی و این همه رو تایپ کردی. دوست داشتم همین نکته ها رو بدونم ...

خواهش میکنم عزیزم 

اگه جاییش برات مفهوم نبود یا توضیح بیشتری خواستی یا مورد دیگه ای بود بگو، سعی میکنم تا جایی که بلد باشم برات توضیح بدم گلم

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍