سلام،خوبین؟؟من و همسرم تقریبا ۳ماهه از هم بیخبیریم،تو عقدیم،۱۰روز مونده به عروسی همع چی کنسل شد،سر اختلافات پیش پا افتاده،که باعث خانواده همسرم بود،کلا قطع رابطه ییم،دیروز همسرم برام احضاریه فرستاده که تا یک هفته بیا سر زندگیت وگرنه اقامه دعوا میکنم ،من خونه م آماده ست،الان موندم چیکار کنم،و اینم هست که ما باهم رابطه داشتیم از همون اول
حتما این کارو کرده نفقه و مهریه و اینا نده.بگو باشه میام
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
خانواده ش همه چیرو زدن به هم که ما باید همه کاره عروسی بودیم،نه که خودتون ببرین و بدوزین و همه چی انتخاب خودتون ۲تا باشه فقط،اگه هم عروسی بگیرین ما تو اون مراسم نمیایم
اگه قصدت طلاقه بگو باشه میام اگه اون تو رو نخواد باهات زندگی نمیکنه و باید بهت نفقه و اینا بده.میخواد ازت بهانه بگیره.حتما وکیل گرفته اون بهش گفته.
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
خانواده ش همه چیرو زدن به هم که ما باید همه کاره عروسی بودیم،نه که خودتون ببرین و بدوزین و همه چی ان ...
یا خداع😲
*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره تنها ولی وحشی* بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃 من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
برو خونت بعد در جواب احضاریه ایشون بگو من سر خونه زندگیمم از این تاریخ که مدرک باشه و بعد تقاضای مهرتم بکن که تو همون زندگس موظف باشه بده توپو بنداز تو زمینش اما برو خونت که بهونه نباشه
ی چیزیو خواهرانه بت بکم اگه مشکلتون فقط بحث و اختلافا خانواده ها و بحثا عادی قبل عروسیه برو سر زندگیت خودتو بندازی توکشو قوس طلاقو دادگاهو هزار یک مشکل بخاطر این اختلافا سه سال عمرت رفته ولی میرید زیر یک سقف و دهن همه بسته میشه سه سال دیگم تو خوشی دورهم جمعن خانواده ها
باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون کاربریمو🤔🤔🤔