2777
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ش همه چیرو زدن به هم که ما باید همه کاره عروسی بودیم،نه که خودتون ببرین و بدوزین و همه چی ان ...

اخه ،حیف نیست سر این چیزا😔

مگه شوهرت خودش باهات هم نظر نبوده

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

اگرم قصد ادامه زندگی دارین من باشم میرم ماه عسل و میرم سر خونه زندگیم.اگرم قصد طلاق داری بازم بگو میام سر خونه زندگیم که عدم تمکین تنونه بگیره نفقه و اینا بهت تعلق بگیره

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
خودش میگه مراسم اگه بگیریم بازم خانواده دخالت میکنن،بریم آتلیه عکس بگیریم،بریم ماه عسل

خب ،به حرف شوهرت گوش کن

تو مراسم دوس داری؟

شکایت و دادگاه و وکیل در کار نیست،من عموم وکیله،میگه خودش میره فقط درخواست ادامه زندگی میده،عمومم میگه توام براش بفرست که چون من فعلا زندگی مشترک شروع نکردم تو باید بیای دنبالم نه که من بیام

روانیه اگر بری پسری‌که عروسی نگیره اول زندگی بکشوننت دادگاه شکایت اینا شک‌نکن هیج اینده درخشانی دران ...

اصلا اینجور نیس بعضی وقتا اینقدر حرفو حدیث بقیه رو مخ پسره که اونم نمیدونه چیکار کنه بالاخره ی انسانه سوپر من که نیست

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔
خودش میگه مراسم اگه بگیریم بازم خانواده دخالت میکنن،بریم آتلیه عکس بگیریم،بریم ماه عسل

عزیزم اگه واقعا همدیگر رو دوست دارید به حرف هاشون توجه نکن زندگیت بهم نریز برو سرخونه زندگیت

ایشالا که مشکلت حل شه عزیزم

...........

به نظرمن دوستت داره !!!!افتاده بین خوانوادش برای از دست ندادن شمااین کاروکرده تا برگردی سر زندگیت اگه نمیخواستت نمیرفت عدم تمکین بگیره مستقیم طلاقت میداد شما که باهم مشکلی ندارین !دارین؟

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
قبلا خیلی برام مهم بود،ولی الان دیگه نه

حتما با عمو وکیلتون در مشورت باشید. چون خدایی نکرده از هر پاسخ شما علیه تون استفاد میشه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
قبلا خیلی برام مهم بود،ولی الان دیگه نه

باهاش منطقی حرف بزن

بگو به خاطر این چیزا ،زندگی رو خراب نکن

تو هم شکایت کنی ،بدتر لج میکنه

چند سالتونه؟

خانواده ش همه چیرو زدن به هم که ما باید همه کاره عروسی بودیم،نه که خودتون ببرین و بدوزین و همه چی ان ...

هوفففف انگار این بزرگترا نمیخوان بفهمن ک وقتی دخترو پسرشون ازدواج میکنن نباید سرشونو بکنن تو زندگیشون

انگار بچه های 2 ساله  دارن ک میخوان واسشون لباس انتخاب کنن

زندگی ماله 2تا جوونه