سلام،خوبین؟؟من و همسرم تقریبا ۳ماهه از هم بیخبیریم،تو عقدیم،۱۰روز مونده به عروسی همع چی کنسل شد،سر اختلافات پیش پا افتاده،که باعث خانواده همسرم بود،کلا قطع رابطه ییم،دیروز همسرم برام احضاریه فرستاده که تا یک هفته بیا سر زندگیت وگرنه اقامه دعوا میکنم ،من خونه م آماده ست،الان موندم چیکار کنم،و اینم هست که ما باهم رابطه داشتیم از همون اول
اگرم قصد ادامه زندگی دارین من باشم میرم ماه عسل و میرم سر خونه زندگیم.اگرم قصد طلاق داری بازم بگو میام سر خونه زندگیم که عدم تمکین تنونه بگیره نفقه و اینا بهت تعلق بگیره
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
شکایت و دادگاه و وکیل در کار نیست،من عموم وکیله،میگه خودش میره فقط درخواست ادامه زندگی میده،عمومم میگه توام براش بفرست که چون من فعلا زندگی مشترک شروع نکردم تو باید بیای دنبالم نه که من بیام
به نظرمن دوستت داره !!!!افتاده بین خوانوادش برای از دست ندادن شمااین کاروکرده تا برگردی سر زندگیت اگه نمیخواستت نمیرفت عدم تمکین بگیره مستقیم طلاقت میداد شما که باهم مشکلی ندارین !دارین؟
حتما با عمو وکیلتون در مشورت باشید. چون خدایی نکرده از هر پاسخ شما علیه تون استفاد میشه
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.