سلام،خوبین؟؟من و همسرم تقریبا ۳ماهه از هم بیخبیریم،تو عقدیم،۱۰روز مونده به عروسی همع چی کنسل شد،سر اختلافات پیش پا افتاده،که باعث خانواده همسرم بود،کلا قطع رابطه ییم،دیروز همسرم برام احضاریه فرستاده که تا یک هفته بیا سر زندگیت وگرنه اقامه دعوا میکنم ،من خونه م آماده ست،الان موندم چیکار کنم،و اینم هست که ما باهم رابطه داشتیم از همون اول
به نظرمن دوستت داره !!!!افتاده بین خوانوادش برای از دست ندادن شمااین کاروکرده تا برگردی سر زندگیت اگ ...
نه،ما باهم خیلی خوب بودیم،مشکل داشتیما،ولی مثل همه آدمها،نه عمیق و جدی،ولی تو این مورد جوری شد که روی همه به هم باز شد،احترام بین خانواده ها از بین رفت
خانواده ش همه چیرو زدن به هم که ما باید همه کاره عروسی بودیم،نه که خودتون ببرین و بدوزین و همه چی ان ...
خوب شمامهمین به درک که نمیان روبهشون ندین ازحالا که اختیار عروسیرو میخوان ازتون بگیرن وای به حال زندگیتون اجازه دخالت به هیچ عنوان ندید هردوتون به همسرتم بگو
استارتر من دقیقا این دورانو گذروندم با اینکه دوسال عاشق هم بودیم با همسرم دم عروسی بخاطر رفتارا مادرش و ایراداشو بدگویی از من حرفا خاله هاش و قطعا توقعات اطرافیان من تا دادگاه رفتیم سه ماه دعوا و مشکل اما همش حرف اینکه مامان تو اینو گفت مامان من اونو گفت چندین مشاور رفتم و همه و همه بخاطر رفتارهای مادرشوهرم میگفتن طلاق بگیر حیفه جوونیتو باید همش با اینا بجنگی اما شوهرم مرد سالمو کاملی بود دوسشداشتم تصمیم گزفتمو رفتم سرزندگیم با ی عروسی مطابق میل مادرشوهرم اصلا هیچیشو دوسنداشتم ولی مهم این بود شوهرمو دوسداشتم تحمل کردم بمحض اینکه اومدیم تو خونمون تموم شد همه ی حرفا همه بحثا عاشقتر از قبل شدیم.....اینارو تعریف کردم برات که بهتر فکر کنی الان میفهمم چقدررر فشار روته ولی تو قوی باشو برو سر زندگیت
باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون کاربریمو🤔🤔🤔
الان من زنگ بزنم بهش؟؟از یه طرف ناراحتم که بجای احضارنامه یه کلام به خودم میگفت بیا بریم سر زندگیمون،از طرفیم میدونم تو چه وضعی گیر کرده،چون پدرش گفته عروسی که زنت دوست داره اگه براش بگیری از ارث محرومت میکنم
پس یجایی نشون بده پای انتخابتو علاقت وایسادی..اگر توام بیوفتی تو کشو قوس دادگاه یعنی همون چیزی هستی که خانوادش گفتن و خواستن برو سر زندگیت برو پیش ی مشاور و بگو وسطتونو بگیره از انتخابت اصلا نگذر بخاطر حرف مادرش
باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون کاربریمو🤔🤔🤔