2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ طوری یا دختره یا پسر

الکی امداینکارارو نکن که باز دو‌روز دیگه میای میگی همه علائمم به دختر میخورد سونو میکه پسره من نمیتونم قبول کنم

بزارید یهو بفهمین که این چیزا پیش نیاد

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من برا دختر داشتنم میدونم حالت تهوع شدید و سمت چپ شکمم اول بزرگ میشه از ترشی هم متنفرم 

الانم مجدد باردارم و بازم همین علائم رو دارم هرچند دلم میخاد پسر باشه چون دختر دارم اما خب نشونه دختر بیشتر میبینم. ان شاء الله همه نی نی ها سالم باشن مهم نیس جنسیت خصوصا اولی. دومی رو گفتم با برنامه پیش برم برا پسر ک ناخواسته باردار شدم.. 

هرکس ی طوریه من قیافم روشن و براق شد و سریع بودم

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
اخه بچه ی اول سخته جنسیت رو حدس زدن. بخاطر اون مرسیدم

همه بهم میگن بچت دختره تنبلی و ازین حرفا،ولی من همیشه تو خونه زیاد کار نمیکردم.یا بعضیا میگن پسره چون خیلی ترشی میخوری،ولی قبل بارداری هم من ترشی رو بیشتر دوس داشتم

تمایل به چه غذایی داری زیبا شدی یازشت تهوع زیاد داری یاکم

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
همه بهم میگن بچت دختره تنبلی و ازین حرفا،ولی من همیشه تو خونه زیاد کار نمیکردم.یا بعضیا میگن پسره چو ...

ربطی نداره من همه حالتام همه میگن پسره حتی تا الان اما بچم دختره. هر کسی فرق میکنه بدنش

دخترم تمام زندگی من
من برا دختر داشتنم میدونم حالت تهوع شدید و سمت چپ شکمم اول بزرگ میشه از ترشی هم متنفرم  الانم ...

من نه حالت تهوع داشتم نه پف کردم حتی حالت شکمم با تجربه ها میگن پسره..

دخترم تمام زندگی من
ربطی نداره من همه حالتام همه میگن پسره حتی تا الان اما بچم دختره. هر کسی فرق میکنه بدنش

اره ب من گفتن پسر اما دختر شد تا ببینم این دومی چیه أن شاء الله اول سالم و بعدپسر باشه ک تکمیل شم حالا که ناخواسته شد

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
2825
2823
2791
2779
2792