2777
2789
تمایل به چه غذایی داری زیبا شدی یازشت تهوع زیاد داری یاکم

لواشک و ماست نمک میزنم میخورم حتی میوه رو نمک میزنم خیلی خوشمزه میشه،قیافمم فرقی نکرده راستش فقط جوش زدم چنتا،خیلی جالبه برام که موهای صورتم اصلا درنمیاد،تهوع خیلی کم پیش میاد،بعضی وقتا کم اشتها میشم

سالم باشه و سلامت

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ب من گفتن پسر اما دختر شد تا ببینم این دومی چیه أن شاء الله اول سالم و بعدپسر باشه ک تکمیل شم حا ...

بله آدم دوس داره هم دختر داشته باشه هم پسر،خدا بهت دوتا ببخشه انشاله

ممنون عزیزدلم

خواهش میکنم‌

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
لواشک و ماست نمک میزنم میخورم حتی میوه رو نمک میزنم خیلی خوشمزه میشه،قیافمم فرقی نکرده راستش فقط جوش ...

توی نت سرچ کن اما اکثر موارد (نه همه) سر پسر تمایل به غذاهای گوشت دار و نمکی زیاد میشه زیباتر میشن شکم تیزه وپف ندارن ودختر زشت میشن پف میارن وتهوع شدید مانع اشتها ومیل به غذاها میشه 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
ن قبلی تو 18 هفته بود فک نکنم زود بگن

دخترها معمولا  (نه همه) تا 18هفته میگن معلوم نیست اما پسرها ازهمون هفته 12 معلوم میشه

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

علاعم در هر فردی یه جوره یکی علاعم پسر داره بچش دختره وبلعکس

دقیقا خودم تمام تست های خونگی رو انجام دادم همه نشونه پسر بود 

باورم نمیشد که سونوگرافی دختر نشون داده بود

پس بیخیال باش و فقط بفکر سلامتیش باش

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
توی نت سرچ کن اما اکثر موارد (نه همه) سر پسر تمایل به غذاهای گوشت دار و نمکی زیاد میشه زیباتر میشن ش ...

من دقیقا تمام این علاعمی که شما برای پسر گفتی رو دارم و نی نیم دختره 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
علاعم در هر فردی یه جوره یکی علاعم پسر داره بچش دختره وبلعکس دقیقا خودم تمام تست های خونگی رو انجام ...

سلامتیش خیلی مهم تره ولی این فکر و خیالا آدمو ول نمیکنه،کنجکاویه دیگه اونم بچه اول

علاعم در هر فردی یه جوره یکی علاعم پسر داره بچش دختره وبلعکس دقیقا خودم تمام تست های خونگی رو انجام ...

تو که باز داری میدوی؟ بابا بشین دیگه خسته نشدی با اون شکمت؟؟؟ 😳