2821
2789
سلامتیش خیلی مهم تره ولی این فکر و خیالا آدمو ول نمیکنه،کنجکاویه دیگه اونم بچه اول

آره خواهر من خودم دوتا دارم سومی‌ناخواسته باردارشدم 

منکه بچه سوممه اینجوری دنبال جنسیت میگشتم‌

حالاشماکه نی نی اولته حقم داری

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وااای نمیدونستم

بله بدون   نمک و کربوهیدرات و به حد اقل برسون   هرچی کمتر چاق بشی علاوه بر این که بعد زایمان تناسب اندام داری  دوران بارداری راحت تری داری و بعد زایمان هم خصوصا سزارین راحت تری   تازه شکمت هم کمتر ترک می خوره    

مامان هلن و هادی و حامی 
تو که باز داری میدوی؟ بابا بشین دیگه خسته نشدی با اون شکمت؟؟؟ 😳 

😁😁😁

آخراشه دیگه 

۲۰‌روز دیگه مونده

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
😁😁😁 آخراشه دیگه  ۲۰‌روز دیگه مونده

دوتا بچه دیگه ات چی هستن؟ دختر یا پسر 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
دوتا بچه دیگه ات چی هستن؟ دختر یا پسر 

هردو دختر😁

خدا حفظشون کنه من خودم خواهر ندارم ولی میگن خواهر خیلی خوووبه.صحیح و سالم باشن به امید خدا،واسه منم ...

فداتشم

اره دختر خیییلی خوبه من خودم‌۳تاخواهردارم‌ خیلیم عاشقشونم و همه جا بدردم‌خوردن

همیشه میگم خدایا تو بهتر از ما میدونی چی به صلاحمونه 

ماه های اول ک فهمیدم این یکی هم دختره خیلی ناشکری کردم میگفتم خدایا دوتا دختر داشتم منکه بچه نمیخواستم‌ اینو خودت دادی حالا چی میشد پسر میبود برای تو که کاری نداشت 

ولی الان میگم‌خدایا ببخش که ناشکری کردم‌ من نادون‌بودم تو بهترینو برای من‌میخوای و من‌احمق نمیدونم 

الان فقط انتظار دیدنشو دارم‌

چرا اطرافیان‌خیلی تیکه میندازن و ترحم‌میکنن مثلا داداشم‌همش شوخی‌میکنه میگه زینب خونه راه انداختی 

بچه اولش دختره الان خانمش حاملس دیشب رفته سونو بچش پسر بود یه راست اومده بود خونه من میگه بچه من‌پسرررره چندین بارم‌ هی تکرار کرد

گفتم خداوشکر ایشالله سالم و سلامت باشه 

من چیکارکنم‌خب اگ‌دست من بود منم پسر میخواستم اما خدا نخواسته دیگه تقصیر‌من‌چیه 

خدا برات حفظشون کنه 

مرسی قربونت برم

فداتشم اره دختر خیییلی خوبه من خودم‌۳تاخواهردارم‌ خیلیم عاشقشونم و همه جا بدردم‌خوردن  همیشه ...

عزیزم دقیقا همینطوره که میگی،ولی متاسفانه توی ایران این تفکر قدیمی وجود داره که پسر بهتر از دختره،از الانم همه به من میگن پسر بیاریا،من که برام فرقی نداشت هم افتادم به تکاپو که بچم چیه.ولی توکل کن بخدا هرکسی هم دلت رو بشکنه مطمئن باش یه روز جوابش رو میگیره،سعی کن دختراتو جوری بزرگ کنی که همه بگن کاش دختری مث دخترای فلانی داشته باشیم

عزیزم دقیقا همینطوره که میگی،ولی متاسفانه توی ایران این تفکر قدیمی وجود داره که پسر بهتر از دختره،از ...

عزیزمی

ایشالله نی نیت اول از همه سالم باشه بعدش همونی‌که دلت میخواد باشه

برای‌منم دعا کن ❤😍