2777
2789
عنوان

حرام ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 146 پست
حتی اگه واقعا هم اینجوری باشه من نمیتونم طرف همجنس خودمو نگیرم و از یه مرد طرفداری کنم حرصم میگیره. ...

نه من اصلا به جنسیت نگاه نمیکنم ولی از زرنگ بازی آدما خوشم نمیاد سعی میکنم جانب حق رو بگیرم تا میشه البته خب خیلی سخته 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام بگم تو یه کیلو لپه بالاخره چن تا خراب پیدا میشه تو زنا هم همینطور بعضی زنا واقعا وجدان ندارن ...

ببین عزیز من مهریه با این داستانا سلب نمیشه حتی اگر مرد رو بکشه باز هم مهریه سر جاشه شرط ازدواج مهریه ست ربطی به طلاق و خیانت و مرگ نداره. یه وکیل میگیره نهایتا کارشو پیش میبره. اگه دنبال حقی واقعیت رو ببین. 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
مگه در حموم از بیرون قفل میشه؟😁 بعدشم اگه ثابت شه دیگه بهش مهریه تعلق نمیگیره میگی دنبال مهریس

نه مهریه تعلق میگیره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
این آقا ک خودش الان با ی دختر رابطه داره چی ؟ فقط نگرانه اینه ک حرام ابدی میشن یا نه ؟😏 همون دختر ...

اونا هیچ ربطی به هم ندارن دیگ یه ساله طلاقه دختره مهریه میخواد خیلی مردا هسن چن تا چن تا زن میگیرن این خیانت نیس که تو دادگاهم چن بار گفته زن میگیره در برابر خیانت دختره هیچی نیس

چرخ گردون گردوروزی برمراد مانرفت* دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور*
میخوام بگم تو یه کیلو لپه بالاخره چن تا خراب پیدا میشه تو زنا هم همینطور بعضی زنا واقعا وجدان ندارن ...

حرفتون منطقی نیس اصلا 

از اون جانب هم نگاه کنید ک این خانوم ی اشتباهی کرد و زندگیشو از دست داد و الان میشه ی زن مطلقه ک چند سال از عمرش انگار بیهوده رفته همون طلاق و آبرویی ک ازش رفته تنبیه خیلی زیادیه در صورتی ک شوهرشم خیانت کرده و رابطه نامشروع داره و میخواد زن هم بگیره ولی مدرکی علیهش نیس مهریه ربطی نداره 

نه من اصلا به جنسیت نگاه نمیکنم ولی از زرنگ بازی آدما خوشم نمیاد سعی میکنم جانب حق رو بگیرم تا میشه ...

میدونم. اکثرا طرف حق رو میگیرن و درستش هم اینه که ادم طرف حق رو بگیره ولی من چون به چشم دیدم چه ظلم هایی در حق زن ها شده نمیتونم با اینجور قضایا احساسی برخورد نکنم.

انقد مرد دیدم خیانت کردن و زناشون هیچ چاره ای نداشتن و هیچ قانونی سمتشون نبوده که یجورایی شدم مصداق بارز جمله ی مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه.

مردها حداقل میتونن موقع خیانت زنشون زنگ بزنن پلیس اما زن چی؟مرده میگه ۴ تا جمله عربی خوندم صیغش کردم دادگاه هم حقو بهش میده همین.

{ جانی دپ سابق }
همه داداشاش گفتن طلاقش بده به همه میگیم باهم مشکل داشتنخودش نخواست.

خیلی سخته😔 پسرعمهء منم زنشو بخشید ولی خب زنه به کاراش ادامه داد و بعداز چندسال جدا شد و با دوست پسرش ازدواج کرد... دوتا بچه هم داشت

🖤

ببین عزیز من مهریه با این داستانا سلب نمیشه حتی اگر مرد رو بکشه باز هم مهریه سر جاشه شرط ازدواج مهری ...

منم چیزی نمیگم که میگم مهریه تعلق میگیره سوال من کلا چیز دیگ بود رسید به بحث مهریه😐

چرخ گردون گردوروزی برمراد مانرفت* دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور*
اونا هیچ ربطی به هم ندارن دیگ یه ساله طلاقه دختره مهریه میخواد خیلی مردا هسن چن تا چن تا زن میگیرن ا ...

اینم باز از بی انصافی اون مرد ک حق زن رو بهش نمیده و ی سال برای طلاق معطل نگهش داشته 

شما حکم شرعی مهریه رو هم بخونید فقط حکم خیانت زن رو خوندید 

اون مرده که شکایت نکرد و داره با زنش زندگی میکنه

شوهر دوستمم یبار متوجه شد و بخشید خیلی دوستش داره اما دوستم دائم وسوسه میشه و جلوی خودشو میگیره خیلی دلم میسوزه هم برا خودش هم شوهرش