2821
2789
عنوان

حرام ابدی

3805 بازدید | 146 پست

اگه زنی با یه مرد متاهل زنا کنه البته مرده در شرف طلاق باشه اینا بهم حرام ابدی میشن؟ به مرجع تقلیدم ربط داره؟ 

چرخ گردون گردوروزی برمراد مانرفت* دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور*

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرف مرف طلاق و ول کن یکی رفته با یه ادم متاهل دیگه😁

سرماخوردگیت خوب شد سیر رو خوردی یا نخوردی بالاخره

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

زن متاهل و مرد متاهل بله.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
شرف مرف طلاق و ول کن یکی رفته با یه ادم متاهل دیگه😁

یه ساله زنه بهش خیانت کرده طلاقم نمیگیره مهریه میخواد

چرخ گردون گردوروزی برمراد مانرفت* دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور*

الان ما تو این مسئله g رو 10 بگیریم یا 9.8 ؟

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.