2777
2789
عنوان

حرام ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 146 پست
زنداییِ شوهرم با هزار نفر بود هم مدرک داشتن هم خودش در کمال پررویی اعتراف کرد مهریشم گرفت... واقعا ...

همینو میگم دیگ بعضی از زنا واقعا اسم بقیه رو هم خراب کردن خیلیا چون همجنسن طرف زنه رو میگیرن 

چرخ گردون گردوروزی برمراد مانرفت* دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور*
چه ربطی داره😰 من شاهدِ عینیِ خیانت یه زن هستم که مستأجر ما بودن و از تموم کاراش بهم میگفت و میدیدم ...

متاسفانه یکی از دوستای منم همینطوره هر وقت هوایی میشه با من چت میکنه منصرفش میکنم زندگی عالی پر از عشق ولی کیف میکنه ی مرد زندار اونو به زنش ترجیح بده و بهش بگه از زنم بهتری 😔😑

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در صورتی که سند به اسم مرد باشه مصادره میشه قسطی مال وقتیه که هیچی نداره   عدم تمکین مال ...

تمکین فقط نفقه نیس زنی که از نظر جنسی تامین نکنه خونشو ول کنه بره ینی شوهرشو تمکین نمیکنه میتونه اموالشو بزنه اسم کس دیگ 

اون استثنا بوده عزیزم. مردها همیشه بی وفا ترن نسبت به زن ها. زن خیانت کار هم هست نمیگم نیست اما مردا ...

به نظر من مردا بیشتر لو میرن ولی زنا کمتر... اما من به خاطر رشتم موردای خیلی زیادی دیدم و شنیدم

تو رشته‌های دیگه، با افراد زیادی هم در ارتباطم که بهم ثابت شد خیانت زنا اگه بیشتر از مردا نباشه، کمتر هم نیست عزیزم.. فقط کمتر لو میرن.. بلانسبتِ خانومای گلی که اینجا هستن☺❤

🖤

همینو میگم دیگ بعضی از زنا واقعا اسم بقیه رو هم خراب کردن خیلیا چون همجنسن طرف زنه رو میگیرن 

این آقا ک خودش الان با ی دختر رابطه داره چی ؟ فقط نگرانه اینه ک حرام ابدی میشن یا نه ؟😏

همون دختر ک باهاش رابطه برقرار کنه فرقی با زنش ک داره طلاقش میده نداره 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
مگه در حموم از بیرون قفل میشه؟😁 بعدشم اگه ثابت شه دیگه بهش مهریه تعلق نمیگیره میگی دنبال مهریس

زنگ زده پلیس اومدن خونش تو بازداش بودن مهریه تعلق میگیره

به نظر من مردا بیشتر لو میرن ولی زنا کمتر... اما من به خاطر رشتم موردای خیلی زیادی دیدم و شنیدم تو ...

حتی اگه واقعا هم اینجوری باشه من نمیتونم طرف همجنس خودمو نگیرم و از یه مرد طرفداری کنم حرصم میگیره. دست خودم نیست اصلا☹

{ جانی دپ سابق }

یکی ازفامیلای ماهم ج ن ...در اومده،خودش اعتراف کرده،شوهرشم میدونه،طلاقشم نمیده،دارن زندگیشونومیکنن،همه باهاشون قطع رابطه کردن.

وکیل گفته اعترافات وکاراش اوقدر بد بوده که اگه شوهرش شکایت کنه حکمش اعدامه

تمکین فقط نفقه نیس زنی که از نظر جنسی تامین نکنه خونشو ول کنه بره ینی شوهرشو تمکین نمیکنه میتونه امو ...

نه اموالش محدودیت قانونی داره از لحظه ای که زن درخواست مهریه بده

تمکین ربطی به مهریه نداره. مهریه رو نمیشه پیچوند برای چی پسرا بال بال میزدن بی مهریه ازدواج کنن برای همین دور زدنا و گرو کشی چون راه در رو نداره انگار چک دادی دست مردم

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
حتی اگه واقعا هم اینجوری باشه من نمیتونم طرف همجنس خودمو نگیرم و از یه مرد طرفداری کنم حرصم میگیره. ...

من طرف حق‌و میگیرم.. با جنسیت کاری ندارم، فقط انسانیت مهمه واسم❤

🖤

یکی ازفامیلای ماهم ج ن ...در اومده،خودش اعتراف کرده،شوهرشم میدونه،طلاقشم نمیده،دارن زندگیشونومیکنن،ه ...

اوه اوه خدا بهش صبر بده بنده خدا..  یه مورد خیانت هم بود که مرده بدبخت خودکشی کرد😭

🖤

حالا چرا انقدر طرف مرده ای؟! 

میخوام بگم تو یه کیلو لپه بالاخره چن تا خراب پیدا میشه تو زنا هم همینطور بعضی زنا واقعا وجدان ندارن بخدا خیلیا شوهرشون از گل نازک تر بهشون نگفته به قولی عین ملکه رفتار کرده اما خیانت کرده به شوهرش میگن مهریه حقشه پس اینهمه سال شوهرش اینهمه خرجش کرده چی میشه انصافی بر خورد کنین مرد بره سرکار به امید اینکه زن داره در امدش واسه خانوادشه اما زنش بهش خیانت کنه ابروشو ببره تکلیف چیه