2777
2789
عنوان

حرام ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 146 پست
اینم یکی دیگه از دروغاست وگرنه اگه خیانت زن ثابت بشه مهریه بهش تعلق نمیگیره😐😐😐😐

مهریه در هر صورتی طلاق میگیره حتی خیانت کنه طرف

چرخ گردون گردوروزی برمراد مانرفت* دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور*
اینم یکی دیگه از دروغاست وگرنه اگه خیانت زن ثابت بشه مهریه بهش تعلق نمیگیره😐😐😐😐

زنداییِ شوهرم با هزار نفر بود

هم مدرک داشتن هم خودش در کمال پررویی اعتراف کرد

مهریشم گرفت... واقعا ظلمه طرف هم خیانت ببینه هم مهریه بده

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا از کجا معلوم راست میگه؟ شاید دروغ میگه از دست زنش راحت شه تا کجا مرد سالاری؟

ثابت شده 

حالا از کجا معلوم راست میگه؟ شاید دروغ میگه از دست زنش راحت شه تا کجا مرد سالاری؟

در حمومو قفل کرده زنگ زده پلیس 

مرد حکم عدم تمکین میگیره میره زن میگیره اونوقت اون ازدواجشو میکنه زنه میمونه نمیتونه ازدواج کنه مهری ...

در صورتی که سند به اسم مرد باشه مصادره میشه قسطی مال وقتیه که هیچی نداره 

عدم تمکین مال نفقه ست نه مهریه 

زنی که خیانت میکنه ازدواج مرد براش اهمیت نداره مجبوره آخرش طلاقو بده بخاطر آبروش

راه در رو نداره.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
زنداییِ شوهرم با هزار نفر بود هم مدرک داشتن هم خودش در کمال پررویی اعتراف کرد مهریشم گرفت... واقعا ...

ولی من شنیده بودم اگه خیانت زن ثابت شه بهش مهریه نمیدن .خوبه پس تو این یه مورد حق زن ها رو نخوردن .اگه از در بری تو و شوهرتو با یه زن دیگه ببینی دادگاه و قانون هییییچ غلطی برات نمیکنن اما اگه مرد زنشو در حال خیانت ببینه همه چی بر وفق مراد مرد میشه.

{ جانی دپ سابق }
زنداییِ شوهرم با هزار نفر بود هم مدرک داشتن هم خودش در کمال پررویی اعتراف کرد مهریشم گرفت... واقعا ...

نه عزیزم ظلم نیس باور کنید نیس دوتا چیز جدا از هم هستن همین ک طلاقش میده تنبیهه و کفایت میکنه ربطی به مهریه نداره مگه اینکه دادگاه بگه مهریه رو هم نده 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
ولی من شنیده بودم اگه خیانت زن ثابت شه بهش مهریه نمیدن .خوبه پس تو این یه مورد حق زن ها رو نخوردن .ا ...

زنو حتی اعدام کنن هم مهریه به ورثه ش میرسه. 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
زنی که با یه مرد دیگه میره تو حموم تا حالا ۲ هزار بار شوهرشو با یه زن دیگه تو حموم دیده.

چه ربطی داره😰 من شاهدِ عینیِ خیانت یه زن هستم که مستأجر ما بودن و از تموم کاراش بهم میگفت و میدیدم که شوهرش مثل ملکه‌ها باهاش رفتار میکنه

چشم و قربون صدقه و محبت از دهنش نمیفتاد مرده

از دست و دلبازی و هدیه و سفر چیزی کم نمیذاشت

ولی زنش خیانت میکرد

میگفت شوهرم از هرلحاظ کاملِ ولی من اینطوری لذت میبرم😰

🖤

حالا چرا انقدر طرف مرده ای؟! 

الان خواندم که مهریه به زن تعلق میگیره اما اگه اثبات بشه دادگاه زن رو طلاق میده با وجود بخشش مرد ازج ...

حکم شلاق اوموه

چه ربطی داره😰 من شاهدِ عینیِ خیانت یه زن هستم که مستأجر ما بودن و از تموم کاراش بهم میگفت و میدیدم ...

اون استثنا بوده عزیزم. مردها همیشه بی وفا ترن نسبت به زن ها. زن خیانت کار هم هست نمیگم نیست اما مردا بیشترن.

{ جانی دپ سابق }