2777
2789
امضام از شعرای فروغ گرفته شده فروغ از زمان خودش سالها جلوتر بود به نظرم به نوعی پیشروبود از همه مهمت ...

اره این فوق العاده بود و پرستیدنی.....البته از نظر ما چون مخالف هم به هرحال زیاد داره

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره این فوق العاده بود و پرستیدنی.....البته از نظر ما چون مخالف هم به هرحال زیاد داره

مامان خودم جزو مخالفینش بود عمیقا معتقد بود فروغ زیادتر از حد بی پرواست منتها فکر کنم الان با دیدن این جو  جامعه باید نظرش عوض شده باشه😁

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
مامان خودم جزو مخالفینش بود عمیقا معتقد بود فروغ زیادتر از حد بی پرواست منتها فکر کنم الان با دیدن ا ...

آره فروغ فرخزاد تلاش هاش بیشتر به جنگ شبیه بود چون زمانی اون کارارو میکرد که مشابه خودش خیلی خیلی کم وجود داشت الان به نظرم بیشتر شبه اون شخصیت هستن خودش نیستن....چون خیلی سخته مثل فروغ بودن

فروغ همیشه بر خلاف جهت اب شنا میکرد یه عشقم داشت که بهش نرسیده بود شوهرشم از خودش بزرگتر بود و تو سن کم فوت کرد،همیشه بر خلاف عقیده و نظرات بود خیلی ازاد و منطقی بود ، همه نوشته هاشم از عشقش رنج میبرد،عاشق فروغم تو دبیرستان و دانشگاه جز لاکچریام بود

آره فروغ فرخزاد تلاش هاش بیشتر به جنگ شبیه بود چون زمانی اون کارارو میکرد که مشابه خودش خیلی خیلی کم ...

به نظرم اینکه ادم خودش باشه سخته خیلی سخت اولین مرحله اش اینه که حرفهایی که پشت سرت میزنن رو بذاری همون پشت سرت باقی بمونن نه جلوت مانعت بشن چیزی که فروغ از سن پایین پیدا کرد سالها تجربه میخواد تا پیداش کنی شایدم هیچوقت بهش نرسی 

هم فروغ فرخزاد هم فريدون فرخزاد جفتشون عالي بودن تو زمان خودشون، مثل هيچكس نبودن، براي همين خاص بودن، و هنوزم به نظرم خاصن😍

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
فروغ همیشه بر خلاف جهت اب شنا میکرد یه عشقم داشت که بهش نرسیده بود شوهرشم از خودش بزرگتر بود و تو سن ...

ممنونم گلم سوالم اینه که مثلا خود شما چقدر میتونی مثل اون باشی و چقدر نه اگه امکان داره با دلیل لطفا

هم فروغ فرخزاد هم فريدون فرخزاد جفتشون عالي بودن تو زمان خودشون، مثل هيچكس نبودن، براي همين خاص ...

دقیقا موندم چطور یه مادر دوتا ادم اینقدر بزرگ  تربیت کرده 

خب شما خودت مثلا اگه در شرایط قرار بگیری حاضری از چه چیزهایی بگذری تا به هدفت برسی 

دلم میخواد اینطور باشه"یعنی خواستنه هست فقط سعی و تلاشه کم و زیاد میشه "و ایشون یکی از الگوهای من توی زندگیم هستن ....فروغ فرخزاد درزمانِ خودش از لحاظ فکری، فرهنگی و خیلی چیزای دیگه انگاری تو جامعه ی صدسال جلوتر از خودش زندگی میکرد و دراین‌ حد پیشرو بود ...واقعا برام قابل تحسینه ..

سیدعلی صالحی یکی از شاعرای مورد علاقمه

ودرمورد فروغ نوشته بود

"فروغ اگر نمی آمد 

هیچ اتفاقِ خاصی رخ نمیداد

فقط دنیا 

یک دختر کم داشت

دنیا به چه درد میخورد 

وقتی که یک دختر کم دارد" 

بخاطر این همه جسارت ، شجاعت و شخصیتِ محکمش، خوشحالم که من هم دخترم و شدنیه که روی خودم کارکنم تا به این مدل شخصیتی نزدیکتربشم با تمرین

ممنونم گلم سوالم اینه که مثلا خود شما چقدر میتونی مثل اون باشی و چقدر نه اگه امکان داره با دلیل لطفا

همه زندگیم مثل فروغه،عشقم که بهش نرسیدم ،زندگیم که همش بخاطر بچم موندم، و اینکه هیچوقت حرف خودمو عوض نمیکنم مگر بخاطر بچم

به نظرم اینکه ادم خودش باشه سخته خیلی سخت اولین مرحله اش اینه که حرفهایی که پشت سرت میزنن رو بذاری ه ...

همینطور گذشتن از دلبستگی ها...اکثرا به دلبستگی هاشون زندن مثل خانواده شوهر بچه خدا میدونه که اون چقدر سختی میکشید تا از اینا بگذره برای اثبات خودش و قلمش 

دقیقا موندم چطور یه مادر دوتا ادم اینقدر بزرگ  تربیت کرده

چند وقت پيش يه مصاحبه ديدم از فريدون فرخزاد با شهره، يعني به قدري زيبا شهره رو به چالش كشيد كه موندم اصلا، من فريدون فرخزاد رو خيلي بيشتر از فروغ دوست دارم😍 عاشق شخصيتشم😍😍

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊