2777
2789
همه زندگیم مثل فروغه،عشقم که بهش نرسیدم ،زندگیم که همش بخاطر بچم موندم، و اینکه هیچوقت حرف خودمو عوض ...

ولی اون بالاخره فروغ فرخزاد شد‌...حتی برای روزهایی مجبور بود از بچش هم بگذره و این کارو میکرد 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقت پيش يه مصاحبه ديدم از فريدون فرخزاد با شهره، يعني به قدري زيبا شهره رو به چالش كشيد كه موندم ...

باور میکنم منم این دوتا ادم به نظرم خیلی محترمند 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ولی به نظرم اشتباه محض کرد  خودکشی کرد

اخه ما نميدونيم تو فكرش چي بوده، بعضيا از زياد فهميدن اذيت ميشن، دقيقا مثل صادق هدايت، ديگه انقدر ذهنشون پره كه يهو استاپ ميكنن

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
اخه ما نميدونيم تو فكرش چي بوده، بعضيا از زياد فهميدن اذيت ميشن، دقيقا مثل صادق هدايت، ديگه انقدر ذه ...

آخه فرق داشت صادق هدایت با فروغ....ولی دوستم میگفت همون بهتر که خودکشی کرد چون زمان بعد از انقلاب نمیتونست دووم بیاره 

دیروز با شوهرم تو ماشین مثل همیشه داشتیم بحث میکردیم داشتم تو خیابونو نگاه میکردم یهو چشم به عشق مجردیم افتاد بعد 5سال دلم ریخت مثل سابق که میدیدمش اونم همش داشت منو شوهرمو نگاه میکرد تو اینه دیدم داشت دوباره نگاه میکرد، من هیچوقت بعد اون دلم واسه کسی نلرزیده ولی همش به خودم میگم اون اگه منو میخواست از دستم نمیداد وی من هیچوقت فراموشش نکردم لحظه به لحظه شو

دیروز با شوهرم تو ماشین مثل همیشه داشتیم بحث میکردیم داشتم تو خیابونو نگاه میکردم یهو چشم به عشق مجر ...

عزیزم خودتو اذیت نکن یه گوشه ی کوچیک از ذهنتو اختصاص بده به خاطراتت و قبولش کن

فروغ نابغه بود به نظرمن با اون شرایط سختی که داشت همچین شعرهایی گفته .

و برادرش که بی نظیر بود.

همیشه فکرمیکنم چطور یک خانواده دوتا اسطوره میده به جامعه.بقیه فرزندانشون هم عالی بودن

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
فروغ نابغه بود به نظرمن با اون شرایط سختی که داشت همچین شعرهایی گفته . و برادرش که بی نظیر بود. هم ...

همیشه شخصیت های مثل فروغ مخالف زیاد دارن و واقعا صبر ایوب میطلبه برای زندگی با روش ایشون....اینارو میگم تا خودمو بیشتر از قبل قانع کنم چون منم همیشه متهم به گستاخی و سرکشی میشم