2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما هم خوشحال میشم نطرتونو راجب ایشون کاملتر بگین ...تو نت منابعی که درمورد ایشون گفته شده واقعا اون ...

فروغ همسرشو عاشقانه دوست داشت و اتفاقا انتخاب خودش بود همینطور بچش رو ولی نمیتونست از خواسته های قلبی خودش بگذره وقتی مشغول هنر میشد تمام و کمال غرق کارش بود و براش مهم نبود چی پوشیده چه شکلیه ولی خب بعد ها از این قضیه احساس عجز میکرد و یه مادام شیک به تمام معنا شد نمیشد گفت از قضاوت مردم ناراحت یا عصبی نمیشد یا هییییچ تاثیری تو تصمیماتش نداشت و در آخر هم فوتش که یه سری میگن طبیعی و یه سری خودکشی 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

فروغ فرخ زاد اولین شاعر زنی بود که تونست عواطف زنانه خودشو در قالب شعر بگه و تونست بین عواطف و احساسات زنانه تو جامعه پیوندی ایجاد کنه،آشنایی فروغ با ابراهیم گلستان نویسنده و فیلمساز تحولی در دیدگاه اجتماعی ایشون به وجود آورد،شخصیت مستقل فروغ باعث شد که تلاش کنه چهره مرد سالاری که در شعرهای دوره های قبل نمودی داشتن تو شعر و ادب پارسی رو از شعر خودش پاک کنه،من از شخصیت مستقل و در عین حال درگیر عواطف زنانه فروغ خیلی خوشم میاد

#در_خانه_بمانیم
فروغ فرخ زاد اولین شاعر زنی بود که تونست عواطف زنانه خودشو در قالب شعر بگه و تونست بین عواطف و احساس ...

خود شما چقدر تونستی مثل اون باشی یا فکر میکنی چه قدر بتونی.....نسل ما خیلی زیاد فروغ رو تحسین میکنن ولی دغدغه ی من اینه که چقدر واقعا میشه مثل اون بود و در چه ازایی و البته برای چه هدفی 

خود شما چقدر تونستی مثل اون باشی یا فکر میکنی چه قدر بتونی.....نسل ما خیلی زیاد فروغ رو تحسین میکنن ...

منم خیلی جاها جنگیدم ،نمیتونم بگم که تونستم مثل ایشون باشم اما خب واسه زن شخصیت قائل هستم و تا حدود زیادی تونستم به خواسته هام بعنوان یک زن برسم اما هرگز نمیتونم بگم به مانند بانو فرخ زاد هستم

#در_خانه_بمانیم
منم خیلی جاها جنگیدم ،نمیتونم بگم که تونستم مثل ایشون باشم اما خب واسه زن شخصیت قائل هستم و تا حدود ...

نه نمیشه چون ایشون سوای آزادی برای شعر و قلمش جنگید ولی دور از جمع کسایی میان فقط برای آزادی شخصی که بیشترش بی بند و باریه میجنگن و مثال مشابه رو فروغ فرخزاد میزنن....یکی نیست بهشون بگه دور از جون شما و جمع اون اگه تقلا میکرد حرف و منطق و دلیل داشت 

نه نمیشه چون ایشون سوای آزادی برای شعر و قلمش جنگید ولی دور از جمع کسایی میان فقط برای آزادی شخصی که ...

موافقم باید سواد تلفیق آزادی عواطف زنانه و آزادی اجتماعی و بیان رو داشت نه فقط به یک جنبه ش نگاه کرد که موجب ابتذال میشه

#در_خانه_بمانیم
پس توصیه میکنم گلم شهر آشوب یا پرنده اسیر در قفس رو بخون 

گلم ببخشید دومین اسم رو اشتباه گفتم اصلاح میکنم ترانه مرغ اسیر

فروغ قلم وشعرش خوب بود اما شخصیت خوبی نداشت

چطور تونست تو دل یه  زندگی وارد بشه و بیرحمانه به همسر گلستان خیانت کنند

اون که هزار برابر بیشتر از دیگران به لطافت زنان آگاه بود نباید این کار رو بازن گلستان می کرد

نامه هاش رو که به این آقا می خونم ازش بدم میاد

بیچاره زنش