2821
2789
عنوان

ماما هستم♡

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 79 پست

سلام هفته 21 بارداریم پهلو ب پهلو ک میشم دراز کشیدع یواش میرم پهلو دیگم اشکال نداره یا باید حتما بشینم بعد ب پهلو دیگع بشم؟؟ 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
لینگ گروه مامایی بنده و همکارانم در تلگرام. دوسداشتین عضو شین خانوما https://t.me/joinchat/Hxdm3kO ...

سلام عزیزم یبخشید من مجرد هستم وگاهی سمت راست واژنم درد میگیره ازچیه گلم؟

واینکه پرده ای که لق باشه چجوری ازبین میره واینکه همراه با خونریزی هست؟

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما ماما هستی  سوال دارم

من ازمایش بتا دادم ،مثبت بود ولی ۱۲۷بود و دکتر گف خیلی پایینه،ممکنه اصلا باردار نباشی(واقعا این رنج بتا خیلی کمه برا بارداری؟!😭)

ی بار دیگم پارسال بتام۶۷شد و بعدش پریود شدم و نتیجه منفی شد

میخوام بدونم الان امیدی ب بارداریم هس؟!!!!!!

گف ک یکی دو هفته دیگه ازمایش بدم مجدد،تا وضعم مشخص شه،ولی خب یکی دو هفته خیلیه بنظرم_صبرم سر اومده😔😢

ضمنا ،کم کاری تیرویید دارم و قرص میخورم،انتی تی پی او ،مثبت هس البته خیلی نزدیک ب نرماله،ولی قرصای محرک تخمدان و ... مصرف نکردمآ ،همسرم سالمه ازمایشاش

اصلا چرا بتام مثبت شه بعدش باز منفی؟!!!!این سقط حساب میشه؟!

خیییییلی شرمندتم ک طولانی شد،خیلی بهم لطف میکنی جوابمو بدی،کلی نگرانممممم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

عزيزم من الان تو هفته پنج هستم و سرما خوردم ميخوام ببينم ميتونم قرص آنتى بيوتيك بخورم چون گلوم خيلى در ميكنه و داخل بينيم ميسوزه؟!

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
مشکلی نداره عزیزم. ولی میزان کالری و کلسیم مورد نیاز بدن مادر باید افزایش پیدا کنه. استراحت کافی داش ...

ممنونم... نه خداروشکر زایمان اولم مشکلی نداشتم

بعد یک سوال دیگه اینکه برای تاریخ شروع بارداری که میگن اولین روز از آخرین قاعدگی دقيقأ منظور کدوم روزه؟ یعنی روز اولی که پریودشدم یا روزیکه بعد پریودی پاک شدم؟ من الان 11 اسفند 97تاریخ پریودم بوده

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
سلام. توی این مدت قرص جلوگیری استفاده نکردین؟ سونو دادین جدیدا؟ کیست ندارین ؟ 

امروز بی بی چک زدم خط t  خیلی کم رنگ افتاده .باردارم یعنی ؟اگر باشم الان نمیدونم از کی باردارم با این اوصاف چون پریودی قطهی نشدم هی خونریزی و لکه بینی بوده

سلام جانم عزیزم بپرس

عزيزمي 

ببخشيد انقدر واضع ميپرسم اخه بد نگرانم

خانومي ما چند شب پيش رابطه داشتيم و روش جلوگيري هم طبيعي هستش چون مطمئن نبودم قرص اورژانسي خوردم 

دو روز بعد رابطه داشتيم و باز من قرص اورژانسي خوردم و شب بعدش باز رابطه داشتيم و اون موقع ديگه كامل تخليه شد واينم بگم من ٢٣اون ماه پريود شدم 

فكر نميكنم نزديك تخمك گذاري باشه 

ميخواستم بدونم باردار كه نميشم 

اخه چهارتا قرص اورژانسي توي دو روز خوردم 😔

ممنون عزيزممم 

عزيزمي  ببخشيد انقدر واضع ميپرسم اخه بد نگرانم خانومي ما چند شب پيش رابطه داشتيم و روش جلوگي ...

سلام. احتمالش ضعیفه عزیزم. ولی حواستون باشه اینقد زیاد قرص اورژانسی نخورین. در سال فقط 4 بار اجازه دارین بخورین !! چون خیلی ضرر داره. اگه پریودتون عقب زد یک هفته الی ده روز بعدش بیبی چک بزنین.

سلام. فریناز هستم. این اکانت دست صاحب قبلیش (ماما 73) نیست.
من پلی کیستیکم خاهشا ی راه بگو واس باردار شدن سیرع و اینکه طبع بدنمم ب شدت سرده تازه دارم گرمیجات ...

سلام. تابحال اقدام داشتین ؟  و تابحال به دکتر مراجعه کردین؟ کیست دارین ؟ برای کوچک شدن کیست دارو مصرف کردین؟

هر وقت پریود شدین از روز سوم بمدت 5 روز قرص لتروزول مصرف کنین. اگه اضافه وزن دارین قرص متفورمین نیم ساعت قبل از غذا بخورین. روزی یک عدد. از داروی گیاهی تقویت تخمدان هلسی هم میتونین استفاده کنین. عطاری ها دارن.

امروز بی بی چک زدم خط t  خیلی کم رنگ افتاده .باردارم یعنی ؟اگر باشم الان نمیدونم از کی باردارم ...

بله به احتمال خیلی زیاد باردارین. باید آزمایش بتا بدین تا نتیجه قطعی شه.  اشکالی نداره. از اولین روزی که لکه بینی تون شروع شده حساب میکنن سن بارداریتون رو.