من دخترم 4 ماه و 21 روزشه همچنان رفلاکس داره میتونم غذای کمکی رو زودتر شروع کنم
سلام عزیزم. بستگی به وزن گیری نوزادتون داره. بهداشت بردینش ؟ نظرشدن راجب وزن گیریش چی بوده؟ اگه وزن گیری خوبی داشته باشه نیازی نیست غذای کمکی شروع کنین. در غیر اینصورت از پایان 4 ماهگی شروع کنین. دکتر بردینش ؟ دارو نداده ؟
سلام. فریناز هستم. این اکانت دست صاحب قبلیش (ماما 73) نیست.
باوجود بارداری میشه هنوز به بچه اول شیر داد؟ بعضیا میگن تلخه
مشکلی نداره عزیزم. ولی میزان کالری و کلسیم مورد نیاز بدن مادر باید افزایش پیدا کنه. استراحت کافی داشته باشه. آب زیاد بخوره. البته به شرطی که سابقه درد های رحمی و خونریزی پس از زایمان و زایمان زودرس نداشته باشه. البته اینکار حتما تحت نظر پزشک معالج انجام شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای ج خوب اگه میشه سوال منم جواب بدین من چندین ماه ک زیر دلم دایم درد میکنه تو پربودی غیر پربو ...
سلام عزیزم. علت های مختلفی داره. یبوست-کیست تخمدان-سنگ کلیه -عفونت کلیه -بارداری خارج از رحم -سندرم روده تحریک پذیر که باعث نفخ میشه و... باید بررسی شین عزیزم. اینجوری نمیشه تشخیص داد
خانمی سلام .. میشه لطف کنید نظرتون رو در مورد دستگاه آی یو دی بگین ؟؟ من دوتا بچه دارم و دیگه ...
سلام عزیزم. آیودی روش خیلی خوبیه. رحم سوراخ نمیشه گلم. از سوراخ دهانه ی رحم وارد میکنن. فقط یکسری عوارض داره. مثلا ممکنه خونریزی قاعدگیتون بیشتر شه. یا درد های موقع قاعدگی . وگرنه از قرص و آمپول خیلی بهتره و عوارض اونا خیلی خیلی بیشتره. پیش یه دکتر خوب و مطمئن انجام بدین. و برای چکاپ مجددا بعد از یک دوره پریودی برین پیش دکترتون.
سلام دختر من سه ماه و بیست روزشه اوایل شیرخوبی داشتم ولی الان شیرم خیلی کم شده و یک ماهی هست که دیگه ...
سلام .عزیزم از قطره شیرافزا استفاده کن. زیر دوش آب گرم سینتو ماساژ بده. سینتو هم دائما از بالا به پایین و دایره وار ماساژ بده . حتما باید شیر از سینت تخلیه شه وگرنه سینه ت دردناک میشه و شیرت خشک میشه. شیرتو بدوش . حتی اگه کم میاد.
وزن گیری اش خیلی بده وزن تولد 3/100 سه روز بعد 2/900 پانزده روز بعدش 3150 اصلا وزن اضافه نمی کنه با اینکه شیر خشکی هم هست الان 4 ماه و 21 روزشه 4 کیلو و خورده ای دکتر فقط سایمتیکون داد تاثیری نداشت
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂