2821
2789
عنوان

ماما هستم♡

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 79 پست

سلام ببخشید من هفت فروردین اقدام داشتم سه ماهه پریودام نامنظم میشه اخرین پریودیم بعد 43روز اونم با امپول پرژسترون 21اسفند پریود شدم .دکترم گفت مال استرسه الان دیروز بی بی چک زدم اول صبح هاله افتاد ،امشب ساعت یازده بی بی چک زدم منفی شد،کمر درد و سینه درد و سرگیجه شبانه دارم بد خواب شدم و اصلا اشتهایی به غذا ندارم کسل و افرده شدم چند روزه ببخشید یوپس شدم و امروز اسهال سبز رنگ در حد دو بار کم، بنظرتون الان که س روزه از موعدم گذشته و با وجود این علایم تشخیص شما چیه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من این دوره دقیقا یک ماه پریودیم عقب افتاد وباردار نبودم دلیلش چی میتونه باشه؟ سه دوره به صورت نامنظم قرص یاز استفاده کردم میتونه عوارض قرص باشه سابقه ی کیست هم نداشتم 

سلام عزیزم یکساله زایمان کردم و 3 ماه بعد از زایمانم آیودی گذاشتم و هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه 10 ماه بعد از زایمانم هم اولین پریودم اتفاق افتاد حالا از اون موقع پاک نمیشم مثلا 2 روز پاکم دوباره 5 روز لکه بینی رفتم دکتر بهم مفنامیک داد ولی اثری نداشت خسته شدم از لکه بینی بنظرت مشکل از چیه؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
سلام عزیزم یکساله زایمان کردم و 3 ماه بعد از زایمانم آیودی گذاشتم و هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه 10 ماه ...

من همچین مشکلی داشتم ایودی تکون خورده بود واسه همین منم این مشکلو داشتم شما ایودی تون رو چک کردین پیش دکتر؟

سلام نی نی سه ماهه دارم..الان یک روزی میشه همین که شیر سینموبهش میدم شیربه دهنش برسه گریه میکنه وشیر ...

با اجازه ماما جون من جواب میدم چون تجربه دارم پسر منم از 3 ماهگی اینجوری شد تا پایان 5 ماهگی خیلی سخت بود گرسنگی رو تحمل میکرد ولی تا سینه رو در میاوردم گریه میکرد و عقب میکشید غذا رو شروع کردم بهتر شد 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
من همچین مشکلی داشتم ایودی تکون خورده بود واسه همین منم این مشکلو داشتم شما ایودی تون رو چک کردین پی ...

چک کردم گفت جاش خوبه 

من می‌خوام برای بارداری اقدام کنم می‌خوام ک حتما روز تخمک گذاری باشه اقدامم شنیدم غیر از کیت سونو روز تخمک گذاری و مشخص می‌کنه می‌خوام بدونم کی برم مثلاً بعد از پریودم تو همون ماهی ک می‌خوام اقدام کنم؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

سلام خانومی من فعلا قصد بارداری ندارم ولی میترسم بعدش مشکل پیدا کنم واسه بارداری باید چیکار کنم ؟؟؟

پریودمم منظمه سه ساله ازدواج کردم 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️

ی سوال دیگه اینکه ای یو ای سخته یا نه؟من تا حالا اقدام نداشتم اما چون جنسیت مهمع برام بهتر نیست ای یو ای کنم؟هزینش چقدرع؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

عزیزم مقعد دختر من یه زخمی مث شقاق داره من تو ۲ماهگیش متوجه شدم نمیدونم از وقتی بدنیا اومده این زخم بوده یانه از زخمش هیچ خون یا ترشحی نمیاد فقط وقتایی که بخاطر قطره آهن یبوست داره خیلی بهش فشار میاد تا مدفوع کنه. 

چندتا دکتر بردم هر کدوم یچیزی گفتن.  یکی گفت تا دوسالگی جذب میشه . یکی  گفت خطرناکه باید عمل بشه که عفونت نکنه.  بعضیا پمادای مختلف دادن بعضیا میگن اصلا پماد نزن. 

نمیدونم چیکار کنم نظر شما چیه؟

و اینکه اگه دکتر خوبی در این باره میشناسین معرفی کنین من تهرانم۶ممنون میشم💖💖💖💖

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

راستی دخترم الان ۱۵ماهشه

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚