2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر همین مسئله به این کوچیکی؟؟؟ اصلا خوب نیست تا یه چی میشه بگین میزارم میرم و از این حرفا 

نه من فقط اینباره میخوام برم

اخه الانم میبینم بخاری ازش بلندنمیشه

منم حامله م سرماخوردم همه ی تنم دردداره حتی دندونام ولی نمیتونم بخوابم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
نرم؟!!

واااا  ....خب عصبی بودین هردونفر ی چیزی گفتین ...معلومه ک نباید برین ...

تازه شوهرتون صداتونم کرده ک پیشش برید یعنی خواسته ازدلتون و دربیاره

کشش ندید لطفا ....گاهی خدایی نکرده بخاطر ی دستمال  قیصریه ب اتیش کشیده میشه 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
نه من فقط اینباره میخوام برم اخه الانم میبینم بخاری ازش بلندنمیشه

خب عزیزم یه بار که بری دیگه براش عادی میشه تا یه چی بشه میگه برو خونه پدرت . هیچ وقت اینجور نگو در ضمن اون بیچاره هم دنبال رفیق بازی که نرفته . خداروشکر کن که داره واسه زندگیتون تلاش میکنه عزیزم . جنبه ی مثبت قضیه رو ببین . 

منم حامله م سرماخوردم همه ی تنم دردداره حتی دندونام ولی نمیتونم بخوابم

آخی عزیزم

براتون صلوات فرستادم دردتون اروم بشه و بخوابید

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
نرم؟!!

نظر منو میخای نه نرو ... به یک روش دیگر وادارش کن که آن روش در افردا مختلف متفاوت است ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
آخی عزیزم براتون صلوات فرستادم دردتون اروم بشه و بخوابید

مرسی عزیزدلم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792