2777
2789
نه کاردومشه کارکه چ عرض کنم هیچ پول یاحقوقی دریافت نمیکنه انگارمیره براسرگرمی

شوهرت مذهبیه ؟ سخت نیست با ادم مذهبی افراطی زندگی کردن؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرم؟!!

به نظر منم نرو 

درسته کارش اشتباه بود و بای  بهت اطلاع میداد دیر میاد اما شما خودت رو جای اون بذار شاید کاری پیش اومده بوده و اونم تحت فشار بوده یادش رفته سعی کن با صحبت کردن و آرامش داشتن مشکلاتت رو حل کنی با قهر کردن یه مدت جواب میده بعدش دیگه نه ، براش عادی میشه 

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
شوهرم بسیجیه فرمانده ی پایگاه کوچیکه دیشب بشون اماده باش دادن گفتمش نرو من شب میترسم تنهایی گف زود م ...

این مسائل پیشو پا افتادس خواهر ملت یه مشکلاتی دارن که بیاو ببین ،از کنارش بگذر😊

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤

بنظر من اگه نمیتونی الان بری و کنارش بخوابی

حداقل صبح که پامیشین یه صبحانه خوشگل بچین باهم باهم بخورین

یا وقتی داره میره سرکار از ناراحتی و ترست بنویس بزار توی جیبش یا جایی که ببینه

بعضی وقتا صدای نامه خیلی مهربونتر از صدای زبانه

کدوم تلاش اصلا پولی درنمیاره

به هر حال بسیج جای بدی نیست . بدتر از من سیاست نداری میتونستی با زبون خوش و ناز و عشوه یه جور دیگه بهش نشون بدی که ناراحتی از دیر اومدنش . یا اینکه میزاشتی یه فرصت مناسب باهاش صحبت میکردی . در هر صورت رفتن خونه ی پدر مساوی با شروع دعواهای بدتر از این . تجربه اشو داشتم که میگم 

پس من چی بگم که شوهرم نظامیه

صبح خداحافظی می کنه میره غروب بیاد بریم عروسی یهو ۱۰ روز دیگه میاد این که دیگه قهر و دعوا نداره سرکار دیگه جای دیگه و رفیق بازی که نمیره

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
تو این دوره زمونه از خداتم باید باشه شوهرت مذهبیه حداقل درصد اینکه دلش بلرزه و زندگیتو خراب کنه کمتر ...

منظورم روحانیه ؟ 🤔😐

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...