2777
2789

استاتر ؟ زنده ای ؟ 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بسیجیه فرمانده ی پایگاه کوچیکه دیشب بشون اماده باش دادن گفتمش نرو من شب میترسم تنهایی گف زود میام

رف منم تا۲شب منتظرش شدم نیومددیگه گفتم لابدالان میاد

چشام سنگین شدخوابیدم ولی بااسترس تایهو چشاموبازکردم دیدم ساعت۵صبحه واقاهنوزنیونده

دیگه داشتم دیوونه میشدم قلبم روهزاربود

منم تلفن زدم بش نفرینش کردم لباساموپوشیدم ساکمواماده کردم ک برم

اونم بعد ربع ساعت خودشورسوندخونه گف چراهنوز موندی؟ رفتی هم برگشت توکارنیست

بعدشم گرف خوابید ولی دوبارصدام کردبرم پیشش نرفتم

الانم باخابیده فک کنم منم منتظرم هواروشن شه برم خونه پدرم

آره بخدا، همه چی شانس می خواد 😀ای بابا چرا

😭😭😭😭😭😭

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
شوهرم بسیجیه فرمانده ی پایگاه کوچیکه دیشب بشون اماده باش دادن گفتمش نرو من شب میترسم تنهایی گف زود م ...

واقعا میخای بری خونه پدرت ؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
شوهرم بسیجیه فرمانده ی پایگاه کوچیکه دیشب بشون اماده باش دادن گفتمش نرو من شب میترسم تنهایی گف زود م ...

سر همین مسئله به این کوچیکی؟؟؟ اصلا خوب نیست تا یه چی میشه بگین میزارم میرم و از این حرفا 

تبش بالا نیس یکم بدنش داغه اسهالم نداره .فقط بالا میاره 

ماست بهش بده عزیزم ، کلا پاکسازی میکنه دستگاه گوارش رو، انشالله که بلاش دور باشه، خدا حفظش کنه واستون، خدا بهتون توان وسلامتی بده که این همه اذیت میشید🙏