2777
2789

امروز ۳۶ روز تموم کردم

گاهی وقتا درد شدید کمر و زیر شکم میاد سراغم طوری که فقط گریه میکنم و تا صبح بیدارم انقباضم خیلی کمه دکترا هم میگن تا انقباضت مرتب نشه وقت زایمان نیست

هفته ۳۴ طول سرویکسم ۲۶ بود و آب دور جنین بین ۷ و ۸ بود!!

گاهی عضلات کتفم میگیره طوری که نمیتونم نفس بکشم!

دهانه رحم هم یک سانت بازه 

ماما خصوصی بهم استراحت مطلق داده اما هنوز دکتر خودم ویزیتم نکرده تا فردا ک شنبه هست برم پیشش

دو سه روزه از خواب بیدار میشم ورم خیلی شدید کردم دست و پا و صورت تا شب یذره بهتر میشه دوباره صبحها شدید میشه 

نه دفع پروتئین دارم نه فشار خون نه خارش نه هیچ چیز دیگه ای!!

زایمانم هم طبیعی هست

کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟ 

من مسومیت بارداری داشتم با حارش شدید که هفته ۳۶ کیسه ابم پاره شد..شانس اوردم واسه تکامل ریه بچه امپول بتا زده بودم...زدی شما؟

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مسومیت بارداری داشتم با حارش شدید که هفته ۳۶ کیسه ابم پاره شد..شانس اوردم واسه تکامل ریه بچه امپو ...

عزیزم شما فشار خون داشتی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
آره دو هفته پیش زدن گفتن شاید زایمان زودرس داشته باشی

این حرفا رو به دل نگیر منم زایمان زودرس داشتم..به کوری چشم دشمنات هیچی نمیشه

به دکترت بگو امپول بتا بده بزنی اگر خدا نکرده اینطور شد بچه ریه هاش کامل باشه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
منم درد شکمو کمر داشتم..رفتم گفتن دهانه رحم باز شده کلی درد کشیدم اخرشم سز شدم😑

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم. درد دوتارو کشیدی!! انشالله بچت تنش سالم باشه همیشه