دوستان من ی پسر دایی دارم ۳ سالشه.حرف نمیزنه ن اینکه لال باشه ها برای کسی حرف نمیزنه فقط با مامان باباش حرف میزنه.یجورایب فک میکنم رفتارش خاصه فک میکنم بیش فعاله.مثلا یروز خالشو دیده ک با براش آکووا،خط چش کشیده ی ماه بعد اون روز اومد خونمون هینکه خط چشممو دید فوری رفت یکم اب اورد براش زد توش مالید ب آکووا و میکشید ب چشمش.تلویزیون و ماهواره رو بلده روشن و خاموش کنه یعنی دکمه هارو بلده.کار کردن با گوشی رو هم بلده(الان دیگه همه بچه ها بلدن) باباش پیشش ژیلت کشیده بود ب صورتش اونم هر وقت ژیلت میدید میکشید ب صورتش.هرکاری پیشش انجام بدی دقیق همون کارو انجام میده.مثلا مامانش براش بادام شکونده بود الان دیگه خودش حرفه ای شده خیلی قشنگ بادام و گردو میشکنه بدون اینکه دستش اسیبی ببینه.رو ی کاری ک انجام میده خیلی تمرکز داره و خیلی دقیق اونو انجام میده.بنظرتون این بچه بیش فعاله؟ فقط کافیه تو تلویزیونم شده یچیزی رو ببینه اگ دو ماه بعدشم اون وسایلو ببینه باهاشون همون کاری رو میکنه ک تو تلویزیون دیده.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...