دوستان من ی پسر دایی دارم ۳ سالشه.حرف نمیزنه ن اینکه لال باشه ها برای کسی حرف نمیزنه فقط با مامان باباش حرف میزنه.یجورایب فک میکنم رفتارش خاصه فک میکنم بیش فعاله.مثلا یروز خالشو دیده ک با براش آکووا،خط چش کشیده ی ماه بعد اون روز اومد خونمون هینکه خط چشممو دید فوری رفت یکم اب اورد براش زد توش مالید ب آکووا و میکشید ب چشمش.تلویزیون و ماهواره رو بلده روشن و خاموش کنه یعنی دکمه هارو بلده.کار کردن با گوشی رو هم بلده(الان دیگه همه بچه ها بلدن) باباش پیشش ژیلت کشیده بود ب صورتش اونم هر وقت ژیلت میدید میکشید ب صورتش.هرکاری پیشش انجام بدی دقیق همون کارو انجام میده.مثلا مامانش براش بادام شکونده بود الان دیگه خودش حرفه ای شده خیلی قشنگ بادام و گردو میشکنه بدون اینکه دستش اسیبی ببینه.رو ی کاری ک انجام میده خیلی تمرکز داره و خیلی دقیق اونو انجام میده.بنظرتون این بچه بیش فعاله؟ فقط کافیه تو تلویزیونم شده یچیزی رو ببینه اگ دو ماه بعدشم اون وسایلو ببینه باهاشون همون کاری رو میکنه ک تو تلویزیون دیده.
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...