2777
2789
عنوان

پسر داییم

352 بازدید | 25 پست

دوستان من ی پسر دایی دارم ۳ سالشه.حرف نمیزنه ن اینکه لال باشه ها برای کسی حرف نمیزنه فقط با مامان باباش حرف میزنه.یجورایب فک میکنم رفتارش خاصه فک میکنم بیش فعاله.مثلا یروز خالشو دیده ک با براش آکووا،خط چش کشیده ی ماه بعد اون روز اومد خونمون هینکه خط چشممو دید فوری رفت یکم اب اورد براش زد توش مالید ب آکووا و میکشید ب چشمش.تلویزیون و ماهواره رو بلده روشن و خاموش کنه یعنی دکمه هارو بلده.کار کردن با گوشی رو هم بلده(الان دیگه همه بچه ها بلدن) باباش پیشش ژیلت کشیده بود ب صورتش اونم هر وقت ژیلت میدید میکشید ب صورتش.هرکاری پیشش انجام بدی دقیق همون کارو انجام میده.مثلا مامانش براش بادام شکونده بود الان دیگه خودش حرفه ای شده خیلی قشنگ بادام و گردو میشکنه بدون اینکه دستش اسیبی ببینه.رو ی کاری ک انجام میده خیلی تمرکز داره و خیلی دقیق اونو انجام میده.بنظرتون این بچه بیش فعاله؟ فقط کافیه تو تلویزیونم شده یچیزی رو ببینه اگ دو ماه بعدشم اون وسایلو ببینه باهاشون همون کاری رو میکنه ک تو تلویزیون دیده.

تیکر عروسیمه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی به بیش فعالی داشت الان؟

نمیدونم من حتی علائم بیش فعالی نمیدونم.میشه بهم بگید علائمش چیه.بعضیا ب بچه هایی مث پسر داییم میگن بیش فعال فک کردم شاید اینم بیش فعال باشه

تیکر عروسیمه  

خیر

پیش فعال یعنی شیطون بودن از دیوار راست بالا رفتن

پسر داییه منم 3سالشه اینجوریه ولی خیلی ارومه برعکس داداشش از بچگی دیوار راستو بالا میرفت الانم ک 9 سالشه بدتر شده 

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

والا این بچه که خیلی معمولیه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

پیش فعال نیست که 

پیش فعالی اون بچه هایی ان که خیلی انرژی دارن ک بپر بپر میکنن و یه جا بند نیستن 

درسته ؟ شایدم من اشتباه میکنم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...