من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خدا کنه،ولی انقدر بی خیاله نکرده سابقه جستجو رو پاک که منم خودم رو میزنم به اون راه.فکر میکنه خیلی ن ...
مردا کلا همیننن،فکر میکننن همسراشون از هیچی سر در نمیارن و فقط اونا از تکنولوژی سر درمیارن.دیگه نمیدوننن زنها مو رو از ماست میکشن بیرون،دوست عزیزم یه نصیحت خواهرانه برات کنم اگر میخوای زود پیر نشی سعی کن تو زندگیت بیخیالی پیشه کنی،هیچ چیز کوچیک ارزش حرص خوردن نداره،من خودم تا قبل اینکه بیام نی نی سایت فکر میکردم خیلی بدبختم و مشکلاتم بزرگه،اما از وقتی مشکلات دیگران رو خوندم اصلا از این رو به اون رو شدم و فهمیدم مشکل من بزرگ نیست و این منم که با حساسیت های زیاد برای خودم مشکل و حرص تراشیدم.
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل