2777
2789
عنوان

فیلم دیدن

1567 بازدید | 25 پست

خیلی ناراحتم توی گوشی شوهرم الان نگاه کردم کلی فیلم مورد دار دیده از توی نت

گاهی اوقات که اینترنت میگیره دیدم هر از گاهی میره فیلم میبینه دائم نیست ولی زیاد شده 

به روش بیارم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولش کن

حساسیت به خرج نده همه شون الان هم ندیده باشن تو دبیرستان دیدن

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
ولش کن حساسیت به خرج نده همه شون الان هم ندیده باشن تو دبیرستان دیدن

امشب برای نماز رفت حمام ، من عصر خواب بودم فکرشو بکن 😭😭😭

تا حالا نرفته بود چند وقته هواش رو دارم

خودت رو ناراحت نکن عزیزم

آدمیزاد رو از هرچی منع کنی ولعش بیشتر میشه مخصوصن مرد ها رو که خیلی بچه تر از این حرفان

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

من اوایل باهاش بحث میکردم  ولی آخرین بار چون گوشیش سادست با گوشیه من میرفت سابقه رو پاک میکرد فکر میکرد من دیگه نمیفهمم ولی تو سابقه ی حسابم میموند صبح قبل بیدار شدنش رفتم هر چی دیده بود رو ازشون اسکرین گرفتم و یه یادادشتم کنارش نوشتم الن دقیق یادم نیست چی نوشتم ولی یادمه توبیخش نکردم فقط یجوری گفتم که بفهمه اینکارش منو واقعا ناراحت میکنه و یاداشت و که عکساهم ضمیمش بود گذاشتم صفحه اول گوشیم صبح بیدار شد گوشیمو برداشت البته من خودمو به خواب زده بودم وقتی هم بیدار شدم اصلا به روم نیاوردم چند دقیقه بعدش اومد ازم معذرت خواست و قول داد دیگه تکرارش نکنه خداروشکر دیگه خیلی وقته نمیبینه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
2790
2778
2791
2779
2792