2777
2789
عنوان

تفسیرآزمایش

74 بازدید | 5 پست

سلام.داداش من امروز معده دردداشته وآزمایش داده.نشون دوتا دکترداده ،یکی گفته عفونت ادراره ویکی دیگه گفته که شن کلیه اس.عکس آزمایش رومیزارم ،اگر پزشک داریم،لطفا بگه مشکلش چیه!

مشکلی تداره یکم خون توی ادرارش بوده ک تا ۵ تا طبیعیه یکم وایت بی سی داره ک اونم احتمالا نمونه گیریش خوب نبوده

مایعات زیاد بخوره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

مشکلی تداره یکم خون توی ادرارش بوده ک تا ۵ تا طبیعیه یکم وایت بی سی داره ک اونم احتمالا نمونه گیریش ...

ببخشیدشما پزشک هستین؟؟؟

الان دقیقا مشکلش چیه؟؟یعنی عفونته؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن پزشک نیستم کارشناس آزمایشگاه

احتمال عفونت کمه همینطور احتمال سنگ یا شن ولی اصلا اینا ربطی ب معده ندارن بیشتر واسه کلیه واینکه دکتر فکر کرده آپاندیس ک سی بی سی و ادرار درخواست داده

مایعات زیاد بخوره چند روز دیگه دوباره آزمایش ادرار بده

سوزش ادرار نداره؟

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خواهش، باشه بپرس تونستم کمکت میکنم تمام علائمش رو بپرسی بهتره