2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

131 بازدید | 29 پست

من سه تا بچه دارم ، ۹ و ۷ و ۳ ساله

شوهرم بداخلاق هست ، یعنی همه ی بچه ها ازش کتکای بدی میخورن ، طوری که ردش میمونه

توی مدرسه ها که دائم صورت ۹ساله سرخه

نمیتونم دائم خونه رو تمیز کنم ، مدام فحش میده و اذیت میکنه سر کارای خونه

هیچ پولی نمیده ، خیلی بزور باید پول بگیرم

مثلا ده روز رفتم مسافرت یکبار یک تومن داد یکبار دیگه ده روز دیگه دوتومن

فحشای ناجور میده

خودمو همیشه نمیزنه اما مثلا ماه رمضان زده هنوز اون قسمت فرورفته هست و آزرده

ادامه پست بعدی

تا اینجا که سرم درد گرفت خب بقیه اش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

هرچی شبکه احجتماعی دارم پاک کرد ، حتی شارژ توی این شش ماه یک بیست تومنی داده بهم فقط

بعد من به هیچکس چیزی نمی گفتم ، مثلا به خانواده م بگم یا دوستام

یکی از دوستام همیشه درددل میکنیم ، زنگ زده به مامانم همه چیز گذاشته کف دستش ، حالا خانواده م میگن باید گوشمالی بدیم بهش

ولی من میدونم این آدم ، اگه به گوشمالی باشه خیلی پاچه پاره و بی آبرو هست ، بعدشم آشتی درکار نیست، ختم به طلاق میشه

چیکار کنم ؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری نکنید خب اون وحشی و هار حمله کنه بهتون. اون بچه گناه داره ضربه ای که روحش میخوره خیلی بدتر از سرخی صورت بچه است. این روانی رو قلاده بزن نزار حمله کنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کاری نکنید خب اون وحشی و هار حمله کنه بهتون. اون بچه گناه داره ضربه ای که روحش میخوره خیلی بدتر از س ...

خانواده ش هم میبینن بهش هیچی نمیگن

به خواهرش میگفت میرمزن میگیرم اینو میندازم زیر زمین

بعد خواهرش میگفت این اینطوری میگه میکنه ها ، نمیتونی طلاق بگیری ، هیچ قانونی نمیتونه طلاقتوبگیره ها

انقد.....

هرچی شبکه احجتماعی دارم پاک کرد ، حتی شارژ توی این شش ماه یک بیست تومنی داده بهم فقط بعد من به هیچکس ...

انقدر باش و پا به پاش بیا تا اخر سر کتک هاش یکی تون کشته بشه. اره حرفم تلخه اما واقعیته

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اره. نترس. ایطو پیش بره میگه همیشه سکوت میکنی و فردا ی زن دیگه هم میگیره و بدتر میشه

چند دفعه این زر رو زده ، حتی بطور جدی اسم برد از طرف ، قهر هم کردم اما چه قهری ... توی خونه خودش

خانواده ش هم میبینن بهش هیچی نمیگن به خواهرش میگفت میرمزن میگیرم اینو میندازم زیر زمین بعد خواهرش می ...

غلط کرده همون رد کتکاشو ببری پزشکی قانونی پدرشوهر در میارن . شهر هرت که نیست اسیر کنه کتک بزنه

خدا کنه هیچکدوم تون جای من نباشین اما خودتونو بذارید جای من ، چیکار کنم ؟ میترسم بابام بیاد به اونم ...

نترس . برو شکایت کن. طلاقت نمیده اما میفهمه تو هم یه قدرتی داری میترسه دیگه کتک نمیزنه.