2777
2789
عنوان

عفونت قارچی 😭

106 بازدید | 7 پست

ازدست این عفونت قارچی خسته شدم.😭یه دوره کرم و دارو دوباره بعد از چند روز بر میگرده.

هیچ علامت و ترشحی هم ندارم . فقط بعد از نزدیکی روی آلت همسرم چیزای سفید سفید چسبیده.

چیکار کنم؟؟؟؟

کمک کنید ؟؟ 😭

اقدام هم هستم.

ولی میگن همین قارچ ها ناباروری میاره ولوله ها رو می بنده. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

هیچ کس نمیدونه؟😭

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم اینجوریم.هنوزکامل خوب نشدم ولی گهگاهی پماد میزنم.لباس زیرتم تند تند عوض کنی خیلییییی تاثیرداره من ب چشم دارم میبینم

ولی دقیقا شرایطم عین توعه.از مجردی همین طور بودم ولی بدون خارش

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
منم دارم باردارم.... شیاف کولتریمازول مصرف میکنم.. جواب نداد دوتا فلوکونازول 100به فاصله یک هفته درس ...

فلوکونازول تو بارداری ضرر نداره؟

ممکنه باردار باشم.

عزیزم منم اینجوریم.هنوزکامل خوب نشدم ولی گهگاهی پماد میزنم.لباس زیرتم تند تند عوض کنی خیلییییی تاثیر ...

من اصلا لباس زیر نمیپوشم.

من اصلا لباس زیر نمیپوشم.

من ی مدت نپوشیدم گفتم شایداراونه ولی بدترشدم.بعدش پوشیدم ولی تند تند عوض میکنم واقعا خوب شدما ینی گوش شیطون کرخیلی بهترم

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍