2777
2789

وزن تولدش خوب بود بدنیا اومد دو سه روز ا‌ول خوب مک میزد با اینکه یذره اغوز داشتم ولی ۳۰۰ گرم کم کردتا شیرم اومد  بعدش دیگه باید بزور از خواب بیدارش کنم 

خدا جونم شکرت

همش دارم به پاش ضربه میزنم بلند شه اگه کاریش نداشته باشم  اصلا صداش درنمیاد

از ترسم حموم نمیبرم که مدام نخوابه

اگه دو ساعت یا سه ساعتم گشنگی بکشه ۱۰ مین شیر میخوره

خدا جونم شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشکشو باز کن، بشورش تا بیدار شه بخوره

اینکارم میکنم باز در حد ۵ دقیقه بخوره بخوابه

دیونه شدم بخدا

یه  ر‌وز شیرمو دوشیدم با قاشق بعد سینه گرفتن دادم میخورد راحت ولی بعدش سینمو دیگه نمیگرفت 

خدا جونم شکرت

عزیزم دختر من الان دو سالشه

از من به شما نصیحت شبا کاریش نداشته باش. گشنه بشه زمین و زمان رو به هم میدوزه تا بیدار شی و شیر بدی بهش

وگرنه هی بیدارش کنی عادت میکنه 

صلوات
عزیزم دختر من الان دو سالشه از من به شما نصیحت شبا کاریش نداشته باش. گشنه بشه زمین و زمان رو به هم ...

خب حس میکنم اصلا وزن اظافه نکرده چیکار کنم شب تا صبح بیدارم دارم بزور بیدارش میکنم

خدا جونم شکرت
اینکارم میکنم باز در حد ۵ دقیقه بخوره بخوابه دیونه شدم بخدا یه  ر‌وز شیرمو دوشیدم با قاشق بعد ...

فکش خیلی زود خسته میشه.اول سینت رو بده وقتی دیدی دیگه نمیگیره با قاشق بده.بعد دیگه سینه نده تا دو ساعت بعد

ما ملت حسينيم