ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی خوب وزن گرفت ببین من شیر کم داشتم ولی همونو خیلی قوی کرده بودم مرتب اب سیرابی و سوپ جو و عصاره مالت با نون جو میخوردم عسل طبیعی میخوردم غذام تقریبا فقط همین بود با جوجه کباب پسرم هر بار فقط یذره در حد 5 دقیقه مک میزد و بعد غش میکرد از خواب ولی وزنش یهو دو برابر شد دکتر میگفت تو دروغ میگی به پسرت اب قند دادی بعد اینکه پسرم کولیک و اینا نداشت هیلی راحت میخوابید ارامش داشت وزن گیریش خوب شد
از همون ماه اول خدا وکیلی؟ هر چند ساعت یبار شیر میخورد؟ پسر منم دو ساعت یبار شیر میخوره ۵ دقیقه بعد ...
از همون ماه اول یه کوچولو اولش وزن کم میکنن که طبیعیه بعد وزنشون میره بالا ببین کلا غذاهای بی ارزش نخور برنج و خورشت رو بزار کنار کباب و و چیزایی بخور که شیر رو زیاد میکنه مقوی میکنه من یادمه همون اول یبار شیرمو مزه کردم در حد یه قطره چون مکروهه اینقدر بی مزه و ابکی بود بعد خودمو بستم به اون غذاهایی که گفتم دوباره مزه کردم اینقدر غلیظ و شیرین بود
منم بچه اولم دختربود اصلاشبابیدارنمیشد .هر کارمیکردم دوتامک میزد دوباره میخوابید دکتر میگفت بیدارش کن بهش شیر بده ولی اصلابیدارنمیشد.اینقد غصه میخوردم ولی فایده ای نداشت.تااین که بزرگتر که شد بهترشد.هر دوسه ساعت بهش شیر بده.خودتو نگران نکن.ناراحتی برای شیرتون خوب نیست که به بچه میدین.