2777
2789
عنوان

فردا وقت زایمانمه.دل اشوبم

271 بازدید | 27 پست

فردا از اون روزاست که هم شده بدترین روز زندگیم هم قرار بشه بهترین روز زندگیم.فردا روزی خدا یه بابای خیلی مهربونو ازم گرفت این شد بزرگترین حسرت زندگیم.از خدا بجاش دختر خواستم گفتم دختر بدی دیگه نمیگم چرا قهرمان زندگیمو ازم گرفتی خدا هم رو کم کنی زد درست روز مبعث قراره دخترمو بده.زایمانم چند روز پیش بود خود به خود افتاد فردا.فردا که به دنیا بیاد پدرو مادرم برام دوباره متولد میشن.کاش تو این بهترین روز زندگیم که قراره زیباترین ارزوی زندگیم براورده بشه کنارم بودن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممممم ..الهی ک زایمان راحتی داشته باشی .. دخترت داره از پیش پدر مادرت میاد با دیدنش کلی زندگیت عوض میشه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
به سلامتی عزیزم منم تازه زایمان کردم همه چی خیلی خوب پیش میره نگران نباش

تروخدا برام دعا من هاجر دختر ژیلا تروخدا بگو بچه دار بشه و سالم باشه من بچه م تو 20هفتگی بیماری ناعلاج که بعد متولد شدن باید درجا میرفت عمل رو از دست دادم. این بارم امکانش هست بگیرم تروخدا دعا کن با این اذان برام ثواب داره خدا نی نیزتو محفوظ کنه

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏

آخی عزیزم😔ان شالله روح پدر مادرت شاد باشه همیشه...و اینکه خیلی خوشحالم برات که خدا داره بهت نی نی میده امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی و خوشگل و سالم باشه گل دخملت 😘

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
قربون دل مهربونت خواهر

فدای تو بشم الهی. ایشالله دختر ناز زیبا خدا بزاره تو بغلت تروخدا برام دعاکن 

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏
دل اشوبم دل اشوب

ببین تو چه روزی زایمان میکنی انشاالله بچتو صحیح و سالم بغل میگیری تمام خستگیهات در میره

نگران عمل و درد و اینا هم نبااش همش با مسکن اروم میشی تا دردات کلن تموم بشن

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️