2777
2789

دو سالی میشه نصف شبا زمستونا شدیدا اعتیاد به خوردن کیک با روکش شکلاتی و تابستونا هرشب یه بستنی شکلاتی اونهم تو تاریکی و سکوت مطلق و قایمکی از بچه ها و شوهرم. ولی اااااااای میچسبه.

😂کی بود وای نفهمید؟ عجب شجاعی😂شجاعتت دوس دارم

میدونستم نداره مخصوصا مبلغ زیاد زدم جلبشو بگیرم که موفق شدم انداختمش زندون 

اونم راضی شد حقوقو بخشید بهمون 😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی بمیرم چه بی رحم و عوضی بوده فروشنده .مامانت چرا زدت بچه زدن نداره

از این تخمه های تو گونی بود فکر کن کلاً ۳.۴ تا دونه بود و فکر نمیکردم که کارم بده .

آره قیافه ی فروشندش بعد ۲۰ سال تو ذهنمه . 

از حرفای فروشنده مامانمم عصبانی شد مثلاً زد ک دیگه اینکارو نکنم😑😑😑😑

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
بعد چی شد؟؟با هیچ کدومشون ازدواج نکردی؟؟

چرا با دوست پسرم که قصد ازدواجی بودم الان‌ شوهرمه.ولی اون چترومیه تازه خواهرش فوت کرده بود داغدار بود منم کلا باز مسخره بازی داشتم میرفتم چتروم ار خودم داستان می ساختم اونم باور کرده بود عکس هم گفت بده عکس همکلاسیم که ازش بدم میومد فرستادم البته به لباس دانشگاه بود.همش چت میکردیم اخه از دست دوس پسرم‌عصبی بودم قهر بودیم نمیومد اشتی منم طاقت تنهایی نداشتم.الان همش عذاب وجدان دارم 

میدونستم نداره مخصوصا مبلغ زیاد زدم جلبشو بگیرم که موفق شدم انداختمش زندون  اونم راضی شد حقوقو ...

ایوووووووول😍😂عاقا من اینا رو اندوخته تجاربم کنم

شاید در آینده ب دردم خورد😂استفاده کنم

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

چه حسی داشت من تاحالا نخوردم  خیلی بد مزست؟ بعدش چه حسی بهت دست داد؟

خیلی بد مزست همه مدلش و یه جا امتحان کردم عین زهر مار بود واقعا ..ولی بعدش سرم داغ شد تلو تلو میخوردم باهاش بود

چرا با دوست پسرم که قصد ازدواجی بودم الان‌ شوهرمه.ولی اون چترومیه تازه خواهرش فوت کرده بود داغدار بو ...

😂😂😂😂😂😂😂عذاب وجدان نداشته باش از شیطونی های دوران مجردی بود

خیلی بد مزست همه مدلش و یه جا امتحان کردم عین زهر مار بود واقعا ..ولی بعدش سرم داغ شد تلو تلو میخورد ...

منم اینکارو با دوستم انجام دادیم ینی گیج شده بودیم دوتامون 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....

من همه كاري كردم يعني همه كارا 😈😈😈پشيمونم نيستم كلي لذت بردم ازشون 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

خلاف... خب... شاید مثلا سیگار کشیدن از نظر یکی خلاف باشه از نظر یکی نباشه

برای من خلاف فقط دزدی و قتل و کلاه برداری و تجاوز و ایناست که این کارا رو نکردم طبیعتا😓 

بقیه چیزا زندگی عادیه گاهی پیش میاد

به غیر از روابط با مردا و اینا که خودم اصلا خوشم نمیاد ولی اونم از نظرم خلاف نیست برای بقیه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم