2821
2789
عنوان

دلم گرفته

289 بازدید | 48 پست

شوهرم باهام نیس اومدیم یه شهر با ۱۰۰کیلومتر فاصله تا پسفردا اینجام اون نیومد.مامانش وقتی میان شهرمون نمیزارن بیاد پیش من دیگ خیلی دلم گرفته.و چون نامحرمیم و نامزد اختیاری نداره ک چیزی بگه😭😭

خیلی دلم گرفته ازشم ناراحت شدم از صبج جوابشو نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی نداره که . باز میبینیش دیگه . سعی کن رقابت رو از الان شروع نکنی عزیزم . اون مادره قدرتش از تو بیشتر . میدونم وابسته ای و دوسش داری ولی بذار نبودت رو حس کنه نه اینکه تو تحت فشارش بذاری با کارات . یه لحطه فک کنه داری از مادرش که بزرگش کرده جداش میکنی جبهه میگیره 

هیچ  
نمیتونیم.خانوادم گفتن ۲سال نامزد...ب عقد راضی نمیشن و کلافه شدم بااینکارشون بدبختم کردن ن خوشبخت&nbs ...

خانواده صلاح فرزندشو میخواد دوست عزیز.حتما دلیل متطقی دارن برای این کارشون!

نمیتونیم.خانوادم گفتن ۲سال نامزد...ب عقد راضی نمیشن و کلافه شدم بااینکارشون بدبختم کردن ن خوشبخت&nbs ...

دوساااال.مگ میشه نامزد موند یعنی چی؟اینطوری خیلی زشته  

میشه یه صلوات مهمونم کنین واس سلامتی تو دلیم♡
ناراحتی نداره که . باز میبینیش دیگه . سعی کن رقابت رو از الان شروع نکنی عزیزم . اون مادره قدرتش از ت ...

منک نگفتم کلا بیاد بامن اما منم دوسش دارم سال اول باهم بودنمونه دوس دارم کنارم باشه ۲روز خاسم بیاد.بعدشم ازدواج کنه مستقل میشه ن اینک همش جا مامانش باشه

چرا منو اسیر کرد اگ نمیتونه اجازه دوروز تفریح بگیره؟

خانواده صلاح فرزندشو میخواد دوست عزیز.حتما دلیل متطقی دارن برای این کارشون!

چ دلیلی؟من بااینک خیلی دوسش دارم ولی چون هیچ اختیاری از خودمون نداریم تصمیم گرفتم جداشم و نامزدی رو کنسل کنم کلا

خیلی بدبختم ای خدا

بابامن بدتر از تو بودم اخرش وقتی ک عقد کردم هم نمیزاشتن برم پیشش ماهم چهار ماه دور شدیم ازشون دوماه بعدم عروسی اومدیم سر زندگیمون‌ولی باهزارتا ناراحتی وبحث ولی خداروشکر زندگیمون خوبه.از بلا تکلیفی دراومدیم

نمیدونم فتوا جدید خانواده منه دیگ هه اه

خب بگو اگ نمیخواین شوهرم بدین بگین چرا زجر میدین اخه ب شوهرتم بگو ب خونوادش بگن بیاد تکلیفتو روشن کنن بخدا ۲سال اونم بدون عقد خیلییی بده