2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 48 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یبار ب مامانم گفتم اگ زد زیر همه چی چی؟گف اون اگ میخاد بزنه الانک هیچی نشده بزنه خیلی بهتر از دور ...

وا اصلا چرا ۳سال خب عقد کنین جهازت ک اماده شد برو سره زندگیت بخدا اینطوری فقط واس خودت سخته اخه اگ خدایه نکرده بزنه زیرش چی اونم ۳ سال؟؟

میشه یه صلوات مهمونم کنین واس سلامتی تو دلیم♡
من ۱۹.شوهرم ۲۱ دلیلشون سن نیس میگن کلا عقد خوب نیس 

شوهرتم کم سنه اخه واس همین اختیار نداره من کم سن بودم ولی شوهرم ن واس همین گلیممونو ازاب دراوردیم شاید خونوادت واس اینکه سنه اقا پسر کمه مخالفن

وا اصلا چرا ۳سال خب عقد کنین جهازت ک اماده شد برو سره زندگیت بخدا اینطوری فقط واس خودت سخته اخه اگ خ ...

باور کن همه چی فراهمه.بابام وضعش خوبه مشکل جهیزیه نداره.شوهرمم ک پاره وقت میره سرکار.پدر شوهرم گف اینطو خوب نی برن خونشون تا یه مدت خرجشونو خودم میدم بدون هیچ منتی ولی اینا گفتن ن

شوهرتم کم سنه اخه واس همین اختیار نداره من کم سن بودم ولی شوهرم ن واس همین گلیممونو ازاب دراوردیم شا ...

اولش خود مامانم از شوهرم خوشش اومد خب اگ دیدن کم سنه چرا من بدبختو توی منجلاب انداختن؟

هنوز دهنمو باز کنم میگن میخاسی اولش قبول نکنی ک ۳سال نامزد بمونی منه احمق که چمیدونسم اینقد بده تجربه اولم اه

خانوم مطمئن باش خانواده صلاحت رو می خواد. پدرت بهترین شخص برای حمایت از تو هست و همیشه فکر آینده تو رو میکنه. انقدر آدما پاشونو کردن تو یه کفش من زودتر عقد کنم من همینو می خوام یا این یا هیشکی بعدم یه سال نشده رفتن پی طلاق( دور از شما عزیزم) حالا نامزد باش خوب بشناس وقت برای با هم بودن زیاده درسته دلت گرفته اما یه مقدار استقلال داشته باشی جذبه ات رو برای نامزدت هم زیاد می کنه. قدر همو بیشتر می دونید و هم اینکه پسرها گاهی یه مقدار تنها باشن برای روحیه اشون خوبه و بعدش با چند برابر انرژی به سمتت میاد.

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
من ۱۹.شوهرم ۲۱ دلیلشون سن نیس میگن کلا عقد خوب نیس 

خب اینطوری سیلون حیرون خوبه حداقل عقد کنین اگ واقعا نامزدت ادم درسته ک میشه روش ب عنوان همسر ویه مرد حساب کرد .چرا نباید عقد کنین اخه

عزیزم شوعرت درس تموم شده؟سربازی رفته؟جنم خودشو تو کار نشون داده؟من احساس میکنم ازش مطمئن نیستن و تا خودشو بهشون ثابت نکرده رو دوام این نامزدی شک دارن واسه همین نمیخوان وابستگی بینتون بیشتر از اینا بشه یا احیانا اتفاقی بینتون بیفته.این پسر و کلا ازدواج کردن خواست خودت بود ؟

شوهرتم کم سنه اخه واس همین اختیار نداره من کم سن بودم ولی شوهرم ن واس همین گلیممونو ازاب دراوردیم شا ...

اوو گلم شما هر دو بچه هستید!!عذر میخوام اینو میگم نمیخوام ناراحتتون کنم و توهین کنم ولی در کل هر کسب اعتقادی داره عزیز من پسر زیر 25 سال برا ازدواج تو زمان الان انتخابش خوب نیست؛ببین الان هر دو کم سنید ممکنه بزرگ بشید دیدتون ب زندگی عوض بشه زندگی بچه بازی نیست شوهرت با کاره پاره وقت میخواد تو این گرونی خرج زندگی رو بده؟

باور کن همه چی فراهمه.بابام وضعش خوبه مشکل جهیزیه نداره.شوهرمم ک پاره وقت میره سرکار.پدر شوهرم گف ای ...

اخه چرا با یه بزرگتر در میون بزار ک باخونوادت صحبت کنن خب این نامزدی چ فرقی بادوستی داره اخه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز