شوهرم باهام نیس اومدیم یه شهر با ۱۰۰کیلومتر فاصله تا پسفردا اینجام اون نیومد.مامانش وقتی میان شهرمون نمیزارن بیاد پیش من دیگ خیلی دلم گرفته.و چون نامحرمیم و نامزد اختیاری نداره ک چیزی بگه😭😭
خیلی دلم گرفته ازشم ناراحت شدم از صبج جوابشو نمیدم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مشکل ما آدما همینه عزیزم.همیشه باید گله کنیم هر چی داریم لذتشو نمیبریم فقط میخوایم گله کنیم.چرا شوهر فلان کرد مادرم شوهرم اینجور؛خانوادم فلان کارو کردن بچم اون کارو کرد!بابا بیخیال سخت نگیرید خیلی یبار ک بیشتر زندکی نمیکنیم همون یبار درست زندگی کنیم کمتر غر بزنیم کمتر گله و شکایت کنیم!همین دوست استارتر میگه من جوابشو نمیدم خو ک چی بشه مثلا؟فقط اعصاب خودتو اونو بهم میریزی.حالا اگر ب محرم نامحرم معتقد نبودن میگفتن چرا میاد وقتی محرمیت نیست!حالا دو روز شما نبینش چی میشه؟آسمون ک ب زمین نمیاد جا اینکه از نامزدی لذت ببره ناراحت میکنه خودشو
تازه بگم هم میگن چ زجری مگه همه عقد باهم خوابیدنه و این حرفا.....فکر میکنن اینک دوروزی یکبار بیاد خونمون و بشینیم مث اوسکولا همو ببینیم دیگ خیلی شاخه و از سرمم زیاده
ولله من ۴۵ روز نامزد ۶ماه عقد موندم از دماغم اوردن بیرون همش جنگ ودعوا.اخرش ب شوهرم گفتم زودتر عروسی بگیره بعضی اوقات از پشت تلفن هم من هم شوهرم گریه میکردیم جون واقعا بهمون سخت میگرفتن
منک نگفتم کلا بیاد بامن اما منم دوسش دارم سال اول باهم بودنمونه دوس دارم کنارم باشه ۲روز خاسم بیاد.ب ...
اگه اینجوری فکر کنی فقط خودت رو اذیت میکنی . مطمئن باش یه روز دلتنگ همین دلتنگیای امروزت میشی و آرزوی برگشت به این لحظه ها رو میکنی ،پس از لحظه بهترین بهره رو ببر
من منظورم باهم بودن نیس نامزدی اونم ۳ سال زیاده اصلا اگ پسره خیلی ببخشیدا زد زیر همه چی چی؟اونوقت تو ...
من یبار ب مامانم گفتم اگ زد زیر همه چی چی؟گف اون اگ میخاد بزنه الانک هیچی نشده بزنه خیلی بهتر از دوران عقده ک زنش باشی...بعدم گف من نمیتونم دخترمو ۳سال عقد کسی بزارم و همش نگران باشم و....