2777
2789
عنوان

اینا چه علائمی می تونه باشه؟؟؟

94 بازدید | 4 پست

سلام به همه خانم های گل ... بچه ها من دوره هام بین ٢٧ تا ٢٩ روزه همیشه و معمولا یکی دو روز قبل پری لکه بینی قهوه ای کم دارم بعدش خونریزی دارم. این ماه اقدام داشتم و یه اتفاق جالب که افتاده اینه که روز ٣٠ سیکلم یه خونریزی خیلی مختصر قرمز روشن داشتم بعدشم لکه بینی صورتی رنگ + ترشح تو همون روز. از فرداش به مدت ٢ روز لکه بینی هام قهوه ای روشن شد و دیگه قطع شد. یعنی من از دیروز تا الان هیچ لکه بینی ندارم و پاکم. امروز که ٣۵ سیکلمه بی بی گذاشتم منفی بود. الان می‌خوام بدونم با این بی نظمی بی سابقه به نظرتون تکلیف من چیه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من 9 باید پریود میشدم نشدم دوروز قبل از پریودی بی بی چک گذاشتم منفی بود الان فقط زیر دلم درد می ...

عزیزم بی بی بزار خیال خودت و راحت کن آنقدر که فکر و خیال می کنی برای سلامتیت ضرر داره. فوقش منفی هم باشه ایشالله ماه بعد اقدام می کنی

ولی واسه این تاخیرت دکتر برو من خودمم بعد تعطیلات میرم حتما بازم