2777
2789
عنوان

لطفا بیشعور نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 79 پست
بعضیا چطور میتونن اینطوری باشن ...واقعععاااا برام عجیبه 😕

من برم خونه اقوام شوهر انقد کمک میکنم که همه میگن تو چقد مهمون خوبی هستی. ولی این خیلی بی معرفته. اگه بدونین براش چه کارا کردیم فقط خدا میدونه

خب نکن خواهر من! نکن. 

چه کاریه آدم سرشو بندازه پایین و هی کار کنه و هی حرص بخوره؟ 

بعضی مادرشوهرها هم تو لوس کردن عروس بی تقصیر نیستن. 

به مادرت بگو بهش بگه. 

والا مادر شوهر من تو دوران عقد خونش میرفتم منو میکشوند پای گاز آشپزی کنم. حالا این مشکلی نبود، اینکه تو گرمای تابستون توی آشپزخونه طبقه پایینشون آشپزی میکرد از گرما آدم هلاک میشد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا فکر کن عروستون اومده نی نی سایت تاپیک زده،اه ده روزه اومدم خونه قوم الظالمین،پدرم و در آوردن ،

😐😐😐😐

راحت بهش بگو بچه هاشو جمع کنه،وظیفه شما نیست،بلایی سرشون بیاد اون موقع صاب بچه میشن 

عزیزم بهت حق میدم شمام رفتی اونجا ک استراحت کنی و خوش بگذرونی،بجای حرص دادن خودت خیلی محترمانه بهش ب ...

مامانم میگه خونه رو هم خراب کنن اشکال نداره ولی بالاخره بعدش باید جمع بشه بخدا یه عکس بدم از ریخت و پاششون مغزت سوت میکشه یکبار من جمع کردم یکبارم تو جمع کن لعنتی!!!

چه بد با آدم نادون سازش سخته

بخدا قسم ۹۰ درصد زندگیش از پدر و مادر من تامین میشه میاد اینجا فکر میکنه پرنسسه بدبخت!!! منم کل سال کار کردم تو عید میخوام استراحت کنم. 

ولی من یکی همیشه جلو این آدما وامیستم ،معتقدم رو دادن به اینها ظلم به دیگرانه

منم.اصلا هم مهم نیست چ حرفی میزنن پشت سرم‌.

همه میدونن رو اعصاب و خط قرمز های من راه برن چیزی جز جر خوردم منتظرشون نیس.ن تنها خودم جرشون میدم بلکه دیگ کسیم تو خانواده باهاشون رفتوآمد کنه اونارم جر میدم.دوتا عوضی داشتیم تو فامیل الان هر دوتارو پرت کردم دور😎😎😎😎هیشکیم حرف نمیزنه باهاشون.

من برم خونه اقوام شوهر انقد کمک میکنم که همه میگن تو چقد مهمون خوبی هستی. ولی این خیلی بی معرفته. اگ ...

منم اینطوریم کمک میکنم ...خیلی به تربیت بستگی داره واقعا تاسف برای رفتار بیشعورانش😠

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من برم خونه اقوام شوهر انقد کمک میکنم که همه میگن تو چقد مهمون خوبی هستی. ولی این خیلی بی معرفته. اگ ...

شعور مشکل شعوره،،،،اصلا صد پشت غریبه مگه میشه رفت کمک نکرد ،کمک پیش کش مزاحمت ایجاد نکن،

مامانم میگه خونه رو هم خراب کنن اشکال نداره ولی بالاخره بعدش باید جمع بشه بخدا یه عکس بدم از ریخت و ...

امشب شب شهادته امام موسی کاظمه دلت رو آروم کن و کظم غیظ کن .  بعضی روزها و شب ها خیلی عزیزن به جای حرص خوردن در مورد زنداداشت که عین خیالش هم نیست و تو خواب هفت کچله . ذکر بگو و دعا کن.

ان شاءالله خدا مادرت رو شفا بده و برات حفظ کنه.

مامانم میگه خونه رو هم خراب کنن اشکال نداره ولی بالاخره بعدش باید جمع بشه بخدا یه عکس بدم از ریخت و ...

میفهمم،منم خواهرزادم همینطوره،ولی چاره چیه عزیزم،نمیشه ک خودتوحرص بدی و اذیت کنی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

من برعکس توام وقتی میرم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرام انتظار دارن بلند شم با دوتا بچه ۴ ماهه همه‌کارا رو بکنم ...چند بار اومدنو ظرف کثیف کردنو خونه رو شلخته کردن .هر بار جمع کردم ولی دیدم اینجوری فایده نداره رفتم رک بهش گفتم فلانی لطفا غذا میکشی برا خودتو شوهرت ظزفاتو بشور بعد برو ...خونه پدرته غریبه ک نیست هر روز میای میخوری و میریزی میری....دوسه بار همینجوری بهش گفتم‌....الان چند روزه اینجام دیگه نیومده ....منم گفتم ب درک اینا خو بچه هام کمکم نمیگیرن میان خونه پدرشونم همه کارارو میریزن سر من ...همون بهتر ک این ۱۰ روز اینجام نیان

😥تورو خدا برا کاربریم تبریک نگین خیلی ضایست ....من این بار دهمه ک میترکم و باز ثبت نام میکنم 😪
اگه میاد نی نی سایت آیدی بده ،قطع دسترسی شده تحویل بگیر😆

😊😊 خیلی بی انصافه خدا میدونه چقدر برای زندگیش تلاش کردیم که کم و کسر نداشته باشه چقدر از سهم خودم گذشتم که بده به اونا. 

2790
2778
2791
2779
2792