2777
2789
عنوان

لطفا بیشعور نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 79 پست
من میرم خونه پدرشوهرم اگه کاریم نکنم حداقل کثیف نمیکنم آدم نباید بار رو دوش دیگران باشه اگه باریم ب ...

منم همینو میگم حداقل یکم از کارای خودت رو انجام بده خدا رو خوش بیاد‌. 

منم.اصلا هم مهم نیست چ حرفی میزنن پشت سرم‌. همه میدونن رو اعصاب و خط قرمز های من راه برن چیزی جز جر ...

معمولا همه با این جور آدمی را میان تا پاچه شونو نگیره.آدن دورو خیلی زیاد شده.

نه من تنهام تو این مبارزه،برا همین همیشه دشمن دارم.

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیش همه بگو بهش ازش کار بخواه ، به برادرت قبلش بگو میخوای چکار کنی که پشتت باشه ، یکم شاید به ...

برادرای من همشون ماستن انقد زن ذلیلن که حد نداره حاضرن خواهر و مادرشون هلاک بشه ولی به زن هیچییییی نمیگن.

معمولا همه با این جور آدمی را میان تا پاچه شونو نگیره.آدن دورو خیلی زیاد شده. نه من تنهام تو این مب ...

فدای سرت.تا باشه ازین دشمن ها.همین ک نمیذاریم کسی بیش از حدش و حقش حرف بزنه کافیه

برادرای من همشون ماستن انقد زن ذلیلن که حد نداره حاضرن خواهر و مادرشون هلاک بشه ولی به زن هیچییییی ن ...

خب دیگه پس هیچکار نکن ، چون هر کاری کنی بده میشی سعی کن اینطور موقعیتا نباشی که کمتر اذیت بشی

من نمیفهمم چرااین همه حرص و ناراحتی رو ب خودت و جونت روامیدونی،ولی ی کلمه محترمانه بهش نمیگی بیاد کم ...

بخدا میام میگم وای ببینین بچه ها چکار کردن انگار بازار شامه یه لبخند میزنه و انگار نه انگار. اصلا نمیگم بیام کمکت . جارو هم که میکنم نمیگه بده بمن. میگم خدا نکنه بیشعور باشه طرفت.‌

حالا فکر کن عروستون اومده نی نی سایت تاپیک زده،اه ده روزه اومدم خونه قوم الظالمین،پدرم و در آوردن ، ...

نه بابا انقد اینجا بهش خوش میگذره که میاد هیچکی نمیگه بالا چشت ابروئه بهترین غذاها رو میخوره ناز بچه هاشو میکشیم موقع رفتنم کل ماشبن رو پر میکنه از برنج و گوشت و میوه و....... میبره اینجا هم فقط لم میده انتر خانوم😷😷😷😷

معمولا همه با این جور آدمی را میان تا پاچه شونو نگیره.آدن دورو خیلی زیاد شده. نه من تنهام تو این مب ...

دقیقاً میخواستم همینو بگم! 

ما ایرانیها واقعاً یه اخلاقهای گندی داریم! 

روز به روز هم داریم بدتر میشیم! 

تعارف! 

رودربایستی! 

دورویی! 

..... 

خدا شفامون بده ان شاء الله 

نه بابا انقد اینجا بهش خوش میگذره که میاد هیچکی نمیگه بالا چشت ابروئه بهترین غذاها رو میخوره ناز بچه ...

خب شما همیشه همین کارها رو میکنید، اونم همیشه همین کارها رو میکنه! 

هیچوقت اعتراض نمیکنید و از احترامتون هم کم نمیکنید! 

خب گیریم اون نمیفهمه کارش اشتباست، شما عوض اینکه اینجا به ما بگی باید به اون بگی یا بفهمونی کارش اشتباهه! 

وقتی میبینه اینقد خوب بهش میرسید و به خودش و لچه هاش خوش میگذره، چرا نیاد؟ 

خب دیگه پس هیچکار نکن ، چون هر کاری کنی بده میشی سعی کن اینطور موقعیتا نباشی که کمتر اذیت بشی

اصلا دلم نمیخواد با اینا همزمان بیام ولی هر وقت ببینن من هستم اونا هم فورا میان چون میدونه همه کارا رو میندازه گردن من. 

خب شما همیشه همین کارها رو میکنید، اونم همیشه همین کارها رو میکنه!  هیچوقت اعتراض نمیکنید و از ...

آخه چی بگیم مامانم میگه وقتی خودش نمیفهمه یا شوهرش بهش تذگر نمیده من بگم یا مامانم میگه خواهرشوهر فلان مادر شوهرم بهمان!!! مگه میشه به عروس جماعت حرف زد ؟؟؟ الان که انقد بهش میرسیم همیشه طلبکاره!!! فقط آدم خودش باید معرفت داشته باشه وگرنه پشیزی نمیارزه!!

2790
2778
2791
2779
2792