2777
2789
عنوان

لطفا بیشعور نباشیم

1088 بازدید | 79 پست

ما با برادرم اومدیم خونه مادرم ۱۰ روزه بیچاره هر روز مدل مدل غذا و کیک و دسر  همه چی درست میکنه که بما و بچه ها خوش بگذره مادرم چند جور بیماری داره که زود خسته میشه بچه های برادرم دوتا پسر شیطونن که فوق العاده شلخته ان فقط میخورن و میریزن بچه من ۱۰ سالشه یکیه و اندازه اینا ریخت و پاش نداره از صب که بیدار میشیم من بیچاره در حال جمع کردن ریخت و پاش اینا هستم یکسره جارو برقی دستمه انقد رختخواب میارن میریزن کاغذ پاره میکنن میریزن میخورن میریزن که حد نداره این زن بیشعورم رو مبل لم داده یکباررررر نمیاد یک جا رو تمیز کنه احمق!!!! بچه هاشم آبم بخوان بمن میگن اونم اصلا بروی خودش نمیاره. یک آدم عوضی آب زیرکاه حسود بدبختی که دومی نداره موقع رفتنم خونه مامانم بار میکنه میبره احمق!!!! انشالله هرچی خورده اینجا کوفتش بشه ده روز اومدم خونه مامانم استراحت کنم همش دنبال جمع کردن توله های این انترم. اگه انصاف نداشته باشه آدم یعنی هیچییییی نداره شرافت هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان