2777
2789
عنوان

دعوا شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 51 پست

کاش بچه رو بغل می کردید  و میرفتید  یه اتاق دیگه 

با بچه ها  کلا نباید  وارد بحث و جدل شد... چه حق باشید  چه ناحق    شما مقصر شناخته میشید !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مي خواستي قهر كني زير بارون بري 

قبل از اين كه بي احترامي بهت بشع با شوهرت مي رفتي خونت

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
مي خواستي قهر كني زير بارون بري  قبل از اين كه بي احترامي بهت بشع با شوهرت مي رفتي خونت

بهش گفتم بلند نشد

منم قهر كردم اومدم خونم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
بهش گفتم بلند نشد منم قهر كردم اومدم خونم 

اخه درسته به خاطر یه پفک این همه جنجال ؟خب 

وقتی دیدید بچه پفک میخوره شما بچرو بغل میکردین میرفتین تو اشپزخونه یا بیرون اگر اتاق نداشتن  

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

با بچه ها اگر بد رفتار كنيد بدم جواب ميبينيد چون تو ذهنشون ميمونه، احتمالا قبلا هم زياد رفتار خوبي نداشتين، و اينكه بچه بچس حالا چه ١٠ ساله چه ١٠ ماهه،

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
قطعا اگه با بچه مهربون تر رفتار میکردین به حرفتون گوش میداد 😁

من از همه باهاش مهربون ترم 

مادر پدر خودش عين نامادري ميمونن باهاش

با بچه ها اگر بد رفتار كنيد بدم جواب ميبينيد چون تو ذهنشون ميمونه، احتمالا قبلا هم زياد رفتار خوبي ن ...

چرا ندونسته حرف ميزنين

اين بچه ي قهر و دعواست و همش مادر پدرش تو راه طلاق بودن

من هميشه باهاش خوب بودم بهش محبت كردم

بچه غير عاديه 

قطعا اگه با بچه مهربون تر رفتار میکردین به حرفتون گوش میداد 😁

وااااااای چرچیل چقد خوشحال شدم دیدمت عزییییییزم

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
موافقم  خب یه دونه پفک دست بچت داد شما از دست بچتون میگرفتین .... بالاخره بچه جاریتم کودکه !ه ...

يه بوس؟؟؟ اولا من منعش نميكنم خودش فهميد من بدم مياد

سيبيل داره وحشتناك بوس كردناشم يكي نيست صد تا اونقدر كً دخترم ميزنه زير گريه و پوست صورتش ميريزه بيرون 

چرا ندونسته حرف ميزنين اين بچه ي قهر و دعواست و همش مادر پدرش تو راه طلاق بودن من هميشه باهاش خوب ...

خب ديگه چه بدتر پس روحيش حساس ترم هست خيلي راحت ميشد با قربون صدقه حلش كنيد 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊