2777
2789
عنوان

دعوا شد....

708 بازدید | 51 پست

نشسته بوديم خونه مادرشوهرم جاريم و برادرشوهرم و بچش هم رسيدن از راه 

بچش يه بسته پفك دستش بود  ده سالشم هست گفتم فلاني برو بيرون از اتاق بخور توروخدا جلو بچه نخور حالش بد ميشه 

به حرفم توجه نكرد دوباره اومد تو اتاق گفتم مگه من ازت خواهش نكردم گفتم برو بابا 😳😳

دخترمم بقل شوهرم بود گفتم ببين چجوري با بي ادبي با من حرف ميزنه بعدم بي محل به حرف من كرد بسته پفكو اورد جلو دخترم كه بخوره منم از دستش گرفتم گذاشتم كنار گفتم مگه من با تو حرف نميزنم

يهو برادرشوهرم اومد با اخم گفت چيه چرا داد ميزني تازه من داد نزدم يكم بلند حرف زدم خودشون وحشتناكن دعوا ميكنن خونه مادرشوهرم هزارتا فحش جور و ناجور ميدن

براش توضيح دادم برگشت بمن گفت داده كه داده زهر مار كه نداده گفتم از نظر من زهر ماره وقتي ازش خواهش كردم نده چرا مياد ميده به بچه يك ساله؟ برادرشوهرمم گفت چيه خيلي بهت احترام گذاشتيم فك كردي چه خبره 

بدت مياد بچتو ببوسيم 

حالا سبيل داره اندازه دسته موتور 

خوب معلومه بدم مياد ولي من هيچ وقت بهشون بي احترامي نكردم

گفتم بي احترامي من به شماها چي بوده؟ گفت درست حرف بزن منم گفتم من هرجور صباح بدونم با هر كسي حرف ميزنم 

بچه مو برداشتم اومدم زير بارون خونه

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال بي دليل بخدااااا پشت سر من كلي چرت و پرت به شوهرم گفته بود 

من اس ام اساشو خوندم 

شوهرمم جوابشو داده بود 

منم از اس ام اساش اسكرين گرفتم نگه داشتم كلي فحش پشت من به خانوادم داده بود

هنوز بروش نياوردم 

مياد خيلي احترام بذاره يهو ميزنه زير همه احتراماش 

واقعا براش متاسفم يه ادم خيلي حسود و كور دله

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

من به شما حق میدم 

واقعا چقد بی ملاحظه است برادر شوهرتون 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

منم جای شما بودم همین رفتارو میکردم چ بسا بدتر مردتیکه پرو 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜