2777
2789
عنوان

فاصله سنی

309 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها من با کسی اشنا شدم که ۱۲ سال باهاش اختلاف سنی دارم به نطرتون مشکل ایجاد میکنه بعدا؟

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕

خب زیاده دیگه... مگه برید مشاوره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر بار 1398 ام

سن خیلی جاها خیلی وقتا فقط ی رقمه

بستگی ب درک و تفاهم و شعور دو طرف داره

چ بسا ی 40 ساله مثه ی بچه 20 ساله ناپخته و خامه

و یه 20 سال از ی چهل ساله عاقل تر

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

ما 9 سال فاصله داریم خیلیم خوبه ...چون من اولا زیر 30 پسر اصلا قبول ندارم و نداشتم واسه ازدواج و چون حوصله بچه بازی و بزرگ کردن هم نداشتم و مهم ترین چیز دلم میخواست طرفم زندگیش کاملا ثبات داشته باشه به خصوص از نطر مالی ..بنابراین الان خیلی راضیم 

22

34 سال یعنی متولد 64 پس زیادم سنش زیاد نیس هنو جوونه 😁اختلاف سنی تونم خوبه 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی