2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 44 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از نظر شغلی موقعیت خوبی داره و پولداره میشه گفت

قبول کن تو شرایطی که پسرا شغل خوبی ندارن بعیده خواستگار بهتر پیدا کنی قبول کن البته اگه از نظر اخلاقی موردی ندارین

میشه برام دعا کنین😍😍😍
تو همیشه با احساساتت نظر میدی نیلای جان نه با عقلت بیشتر فکر کن دختر جان 

🤦‍♀️خل شدم من دوستم😂 قبلا از پسرای جوون خوشم میومد

الان نمیدونم چم شده😶برعکسم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

🤦‍♀️خل شدم من دوستم😂 قبلا از پسرای جوون خوشم میومد الان نمیدونم چم شده😶برعکسم

خوب منم قبل ازدواجم از سن بالاها خوشم میومد به سی سال که برسی یا به ۳۵ یا ۳۶ از جوونا خوشت میاد😆

میشه برام دعا کنین😍😍😍

همسن منه😄

خیلی ام خوبه پیر کجا بود اخه

بببن بستگی به خودت داره. من خودم دلم نمیخواست تفاوت سنیمون اینقدر باشه و همسن میخواستم. ببین خودت چجوری دوست داری اطرافیانت با هر کی باشی ایراد میگیرن

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
خوب منم قبل ازدواجم از سن بالاها خوشم میومد به سی سال که برسی یا به ۳۵ یا ۳۶ از جوونا خوشت میاد😆

اوه مای گاد😂🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من از همون اول از جوونا خوشم میومد🤣

اولش خوبه ممکنه اخرش خوب نباشه  البته ی نکته ی مهم اینجاس که ازدواج با یه همسن ممکنه حتی اولشم ...

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم بگم از نظر مالی هم از من بالاتر هستن‌..حتی فکر میکنم از نطر چهره ام بهتر باشن ولی اطرافیان میگن نه بابا تو خوشگلتری یا هم سطحین 😂اینم منو اذیت میکنه راستش

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
اینم بگم از نظر مالی هم از من بالاتر هستن‌..حتی فکر میکنم از نطر چهره ام بهتر باشن ولی اطرافیان میگن ...

خودتو دست کم نگیر. بالاتر باشه خب. از خداتم باشه😋

اینم بگم از نظر مالی هم از من بالاتر هستن‌..حتی فکر میکنم از نطر چهره ام بهتر باشن ولی اطرافیان میگن ...

خب با ۱۲ سال اختلاف بایدم از تو پولدارتر باشه عزیزم   از لحاظ چهره هم به خودت میرسی و زیباتر میشی اینا دغدغه ات نباشه ببین ادم خوبیه  هیز نیست   با اخلاقه  مسئولیت پذیره  رو این صفات تمرکز کن

میشه برام دعا کنین😍😍😍