2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نظر شغلی موقعیت خوبی داره و پولداره میشه گفت

قبول کن تو شرایطی که پسرا شغل خوبی ندارن بعیده خواستگار بهتر پیدا کنی قبول کن البته اگه از نظر اخلاقی موردی ندارین

میشه برام دعا کنین😍😍😍
تو همیشه با احساساتت نظر میدی نیلای جان نه با عقلت بیشتر فکر کن دختر جان 

🤦‍♀️خل شدم من دوستم😂 قبلا از پسرای جوون خوشم میومد

الان نمیدونم چم شده😶برعکسم

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

🤦‍♀️خل شدم من دوستم😂 قبلا از پسرای جوون خوشم میومد الان نمیدونم چم شده😶برعکسم

خوب منم قبل ازدواجم از سن بالاها خوشم میومد به سی سال که برسی یا به ۳۵ یا ۳۶ از جوونا خوشت میاد😆

میشه برام دعا کنین😍😍😍

همسن منه😄

خیلی ام خوبه پیر کجا بود اخه

بببن بستگی به خودت داره. من خودم دلم نمیخواست تفاوت سنیمون اینقدر باشه و همسن میخواستم. ببین خودت چجوری دوست داری اطرافیانت با هر کی باشی ایراد میگیرن

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
خوب منم قبل ازدواجم از سن بالاها خوشم میومد به سی سال که برسی یا به ۳۵ یا ۳۶ از جوونا خوشت میاد😆

اوه مای گاد😂🤦‍♀️

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من از همون اول از جوونا خوشم میومد🤣

اولش خوبه ممکنه اخرش خوب نباشه  البته ی نکته ی مهم اینجاس که ازدواج با یه همسن ممکنه حتی اولشم ...

دقیقا

اینم بگم از نظر مالی هم از من بالاتر هستن‌..حتی فکر میکنم از نطر چهره ام بهتر باشن ولی اطرافیان میگن نه بابا تو خوشگلتری یا هم سطحین 😂اینم منو اذیت میکنه راستش

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
اینم بگم از نظر مالی هم از من بالاتر هستن‌..حتی فکر میکنم از نطر چهره ام بهتر باشن ولی اطرافیان میگن ...

خودتو دست کم نگیر. بالاتر باشه خب. از خداتم باشه😋

اینم بگم از نظر مالی هم از من بالاتر هستن‌..حتی فکر میکنم از نطر چهره ام بهتر باشن ولی اطرافیان میگن ...

خب با ۱۲ سال اختلاف بایدم از تو پولدارتر باشه عزیزم   از لحاظ چهره هم به خودت میرسی و زیباتر میشی اینا دغدغه ات نباشه ببین ادم خوبیه  هیز نیست   با اخلاقه  مسئولیت پذیره  رو این صفات تمرکز کن

میشه برام دعا کنین😍😍😍