2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 44 پست
بر بار 1398 ام سن خیلی جاها خیلی وقتا فقط ی رقمه بستگی ب درک و تفاهم و شعور دو طرف داره چ بسا ی 4 ...

خیلی سطحی قضاوت کردی سن یه عدد نیست سن ینی یه عمر زندگی که یه نفر کرده و یه نفر نکرده 😆تفاوت ها از همین تفاوت تجربه ها منشا میگیره 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
عزیزم بستگی ب خودت و روحیاتت داره ...

راستش من خودم اصلا مشکلی ندارم به نظرم از نظر سنی درسته با هم اختلاف داریم ولی ایشون خیلی درک بالایی دارن و خودش میگه اصلا سن یه عدده و از نظر اخلاقی بهم میخوریم

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما 9 سال فاصله داریم خیلیم خوبه ...چون من اولا زیر 30 پسر اصلا قبول ندارم و نداشتم واسه ازدواج و چون ...

عزیزم دقیقا منم پسر زیر ۳۰ سال اصلا قبول ندارم ولی اطرافیانم میگن اشتباه میکنی اون زود پیر میشه😧تو جوونی هنوز 

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
خیلی سطحی قضاوت کردی سن یه عدد نیست سن ینی یه عمر زندگی که یه نفر کرده و یه نفر نکرده 😆تفاوت ها از ...

نمیدونم ولی برا من سطحی نیست واقعا این موضوع رو درک کردم

عرضم کردم

درک متقابل فهم و شعور لازمه اس

خب وقتی درک نکنن قاعدتا دچار تفاوت ها میشن و مشکلات بسیار در غیر این صورت مشکلی نیس

هر چند تفاوت های معمولی بین هر زن و شوهر کم سنی هم هس

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عزیزم دقیقا منم پسر زیر ۳۰ سال اصلا قبول ندارم ولی اطرافیانم میگن اشتباه میکنی اون زود پیر میشه😧تو ...

سنت کمه برای ازدواج.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بر بار 1398 ام سن خیلی جاها خیلی وقتا فقط ی رقمه بستگی ب درک و تفاهم و شعور دو طرف داره چ بسا ی 4 ...

خودشم اینو میگه که سن یه عدده ولی اطرافیان میگن درست نیست خیلیه منو میترسونن.‌ 

عزیزم دقیقا منم پسر زیر ۳۰ سال اصلا قبول ندارم ولی اطرافیانم میگن اشتباه میکنی اون زود پیر میشه😧تو ...

این طور نیس 

پسر فامیلمون

متولد 62 ایناس مجرده ولی بیشتر از 30 نمیخوره

اینقد هم خوشکل ب خودشم میرسه دل‌م جوونه و شاد

خب زن با این جور مردی اگه 20 سالم اختلاف سنی شون باشه پیر نمیشه

بعدم پیری ب دله ن ب چهره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

خب همه ی اینا بستگی به خودت داره برای یه دختر زیبا و شاغل و یا از یه خانواده ی مرفه این تفاوت سن اصلا خوب نیست ولی اگه یه دختر معمولی هستی این تفاوت سن کمبود هاتو جبران میکنه و تعادل برقرار میکنه  اکثرا دخترای معنولی تفاوت سنی زیاد رو دوست دارن و خب عاقلانه هم هست براشون ولی اگه پتانسیلت بالاس اصلا خوب نیست بستگی به شان و جایگاه خودت داره

میشه برام دعا کنین😍😍😍
خودشم اینو میگه که سن یه عدده ولی اطرافیان میگن درست نیست خیلیه منو میترسونن.‌ 

اطرافیان و کار نداشته باش ببین خودت چقدر میفهمیش

و اون چقدر میفهمدت  این مهمه جانم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این طور نیس  پسر فامیلمون متولد 62 ایناس مجرده ولی بیشتر از 30 نمیخوره اینقد هم خوشکل ب خودش ...

پیام اخرمو بخون که گفتم بستگی به دخترش داره  بعدشم عزیزم تفاوت سنی زیاد تو پیری مشکل سازه نه جوانی   با این حال من موافقم اگه پسره شرایطش خوبه 

میشه برام دعا کنین😍😍😍

نه بابا ..من 23 سالمه ..شوهرم 32...پیری کجا بود ..مردا تازه جا میفتن بهتر میشن ..به روحیات طرفم برمیگرده من شوهرم کلن سرحال هست ولی من شرایط دیگش واسم مهم تر بوده ...به عشق این سن و سال هم بیشتر میشه اعتماد کرد راستش 

پیام اخرمو بخون که گفتم بستگی به دخترش داره  بعدشم عزیزم تفاوت سنی زیاد تو پیری مشکل سازه نه جو ...

😁همون ماجرای لگن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اطرافیان و کار نداشته باش ببین خودت چقدر میفهمیش و اون چقدر میفهمدت  این مهمه جانم😘

تو همیشه با احساساتت نظر میدی نیلای جان نه با عقلت بیشتر فکر کن دختر جان 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
شغلش چیه ارزش این ۱۲ سال اختلافو داره ؟ پولو اخلاق و خانواده  اگه معمولیه هرگز خوب نبست ولی اگ ...

از نظر شغلی موقعیت خوبی داره و پولداره میشه گفت