2777
2789
عنوان

جاااریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 51 پست
بیشتر شب ها وقتی که میخوام بخوابم میرنم الان فکر کنم حردود یک ماهی میشه استفاده میکنم

چه تغییری کردی .پس منم استفاده کنم 

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞
مهم نبوده بخدا جدیدا اینجوری شدم اونم فقط میخواد حرص بده من ب خودش چیزی نمیگم همش میادمیشینه بحث میک ...

خب توام جوابشو بده، بالاخره هر کس یه جوری قشنگه یکی پوستش خوبه اما ظاهرش خوب نیست یکی هم ظاهرش خیلی خوبه ولی پوستش بده! وقتی که گفت لاغر شدی یا چاق شدی بگو اتفاقا منم میخواستم همینو بهت بگم اندامت به هم ریخته! دو سه بار که جوابش رو بدی دیگه تیکه نمبندازه هر وقتم تیکه انداخت جوابشو بده اصلا هم نمبخواد خودتو ناراحت نشون بدی بخند تا حرصش در بیاد کلا نسبت بهش بی تفاوت باش  

خدایا تا وقتی تورو دارم محتاج هیچ کس نیستم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هزار تا راه و روش جدید اومده که پوستتو خوب کنی یه کلینیک زیبایی پوست و مو برو خودشون 18 ساله ات میکن ...

😂😂😂

خب عزیزم وقتی میبینی قصدش حرص دادنته بیخیال شو...بخودت برس

اره تا که میشینیم همچین بحثایی میکنه باز میام خونه فک میکنم .ازمن بهتر نیست از نظر قیافه خودشم میدونه ولی همش پز پوستشو میده هی بحث میکنه 

خب توام جوابشو بده، بالاخره هر کس یه جوری قشنگه یکی پوستش خوبه اما ظاهرش خوب نیست یکی هم ظاهرش خیلی ...

اره ی زرنگیه چند روز پیش تولدم بود ورداشته میگه  از بالا پیرتر شدی اگ از پایین باز چاق شدی خوبه بازم 

بگوخیییییلییییممم خوشششگلممم 

من ک چیزی نگفتم تو خط هم نبودم میخواد فقط ی چیزی بگه من غصه بخورم 

بگوبس بی خیالی پوستت خوبه

خخخخ.واقعا بی خیاله بخدا .فقط میخواست ی چیزی بگه جلوهمه باز میخندید هم