2777
2789
عنوان

جاااریم...

724 بازدید | 51 پست

بچه ها جاریم اعصابمو ب هم ریخته .من تا الان تو این خطا نبودم که اون بیشتر از من بوده حتی شب عروسیم از دوستام میپرسیده من خشگلترم یا جاریم که اصلا اون موقه مهم نبود برام که حتی اون قشنگ تر باشه حواسم ب خودم بود وشوهرم .الان من ی دونه بچه دارم سه سالشه ولی اون دوتا داره و دخترشم بزرگه از نظر قد وهیکل ب من و مامانش رسیده ،ولی جاریم همونجوری مثل روز اولشه پوستش خیلی خوبه خییییلی نمیدونم چیکار میکنه ولی من خیلی پوستم بد شده با این ک ازون کوچیکترم اصلا افسردگی گرفتم ولی از نظر قشنگی از من بهتر نیست اگ اونم ارایش کنه منم   ،هم بقیه میگن بهم چه خوب شدی هم خودم متوجه نگاه کردنش میشم ولی چ فایده ک پوستم خییلی بده .چیکار کنم ب این موضوع فکر نکنم .جدیدا خودمو همش مقایسه میکنم .با این که هم ازش کوچیکترم و هم تحصیلاتم بیشتره ازش ولی همیشه بالاتر میگیره خودشو یکی اینکه شوهرم نمیزاره هرجوری دلم میخواد لباس بپوشم ولی اون چرا براهمون اعصابم جدیدا خورده .ولی تا ی جاهایی میدونم خیلی ب خودش میرسه از لحاظ خوردوخوراک وتغذیه و همه چی .چیکار کنم ...

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ بیکاری بخدا  واس خودت زندگی کن 

این فکراست ک بین جاریارو بهم میزنه 

مشکل پوستته 

برو انواع اقسام ماسک هارو از نت بگیر استفاده کن 

باید بهش برسی دیگه 

لک بارداری داری برو لیرز کن 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

وای چرا اینا باید برات بشه دغدغه.بیخیال همه زندگیتو بکن با شوهرت خوش باش.و پشیزی هم جاریت برات مهم نباشه.قرارنیس ک همه مثل هم باشن.بنظر من بافکر کردن به اینچیزا تنها کاری ک میشه فقط خورد شدن اعصاب خودمونه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بدون مقایسه با جاری 

به خودت برس

در مورد لباس هم شیک و ساده بپوش

بیشتر از آرایش به پوستت برس و پیاده روی کنید و روزی 8 لیوان آب و هر چی تو ظاهر و هیکلت تاثیر داره انجام بده

وا  یعنی انقدرررررر جاریت برات مهمه که اعصابت خورد بشه؟ معلومه که خیلی اعتماد به نفست پایینه که این حرفارو میزنی؟! خب توام از پوستت مواظبت کن، ماسک سیاه ماسک طلایی روتین شبانه انجام بده یه هیچ وجه با آرایش نخواب سبزی و میوه زیاد بخور 

خدایا تا وقتی تورو دارم محتاج هیچ کس نیستم

اولا مقایسه رو بذار کنار 

دوما از خودت ایراد نگیر مخصوصا جلو همسرت و دیگران

سوما به سلامتیت و پوستت برس ماسکای طبیعی بذار 

دکتر پوست برو 

مکمل ویتامین بخور 

ورزش کن 

کتاب بخون

برقص 

بیخیال جاری و دیگران